De producten van Africa Organics bevatten natuurlijke ingrediënten uit planten en bomen die in het wild worden geoogst. Hierdoor bevatten ze een hogere concentraties aan werkstoffen dan wanneer ze worden gekweekt. Ze zijn 100% natuurlijk, mild voor het haar en hoofdhuid en bevatten geen conserveringsmiddelen. Van het het merk Africa Organics heb ik de Baobab Shampoo en conditioner ontvangen om te testen.

100% Natuurlijk

De formules zijn 100% natuurlijk, mild voor het haar en hoofdhuid en bevat geen conserveringsmiddel. Omdat de Shampoos en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimt het minder dan andere shampoo’s en conditioners die wij gewend zijn. Spoel het haar goed uit, het duurt namelijk iets langer voor dat de formule helemaal uit het haar is verdwenen. Het beloofd een prachtig en gezond resultaat!

Vegan & cruelty free

De Africa Organics producten zijn Vegan en Cruelty free, daarnaast is het merk goedgekeurd door Phytotrade Africa dat Fair Trade gemeenschapsprojecten in Zuidelijk Africa ondersteunt. De producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën, waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere stoffen. Ze zijn biologisch afbreekbaar een duurzaam door de productieprocessen.

Africa Organics Baobab shampoo conditioner

Africa Organics Baobab shampoo

Africa Organics Baobab Shampoo

De formule van de Baobab Shampoo verzorgt en verzacht droog, beschadigd en gestrest haar. Het haar krijgt een gezonde glans dankzij Baobab en Inuline. De Marula-olie zorgt er voor dat het haar sterk wordt en niet uitdroogt. Het voordeel is dat de shampoo gebruikt kan worden als 2-in-1 shampoo & conditioner. De shampoo heeft een heerlijke geur van sinaasappel.

Africa Organics Conditioner

Africa Organics Baobab Conditioner

De Baobab Conditioner is ideaal voor droog en krullend haar dat neigt te pluizen. Door de conditioner krijgt je haar weer een mooie glans en valt soepel in model. Gekruld haar dat regelmatig pluist wordt na gebruik weer handelbaar. Boabab zorgt voor een krachtige verzorging van het haar en bescherming van antioxidanten uit Rooibos.

Conclusie

De Africa Organics Boabab Shampoo en conditioner zijn een goede uitkomst voor mijn haar. Mijn haar is vaak droog en pluizig, extra verzorging is daarom wel nodig. Onder de douche komt de geur van het product heerlijk naar boven, genieten! Na het uitspoelen van mijn haar merk ik dat de producten mijn haar goed hebben gevoed, heerlijk zacht en glad laat aanvoelen. Ik heb overdag minder last van pluizig haar en knopen. Mijn haar structuur is door het gebruik van Africa Organics Boabab echt verbeterd! Daarnaast is het fijn door er geen zooi in de producten zitten, dat het niet getest is op dieren en 100% natuurlijke ingrediënten bevat.

Vind jij het belangrijk dat je haarproducten 100% natuurlijk zijn?
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen
Advertenties

8 Replies to “Africa Organics Baobab shampoo en conditioner”

  1. Klinkt als een heel fijn duo!
    Het is dat ik nog heel veel duo's heb staan. Anders had ik deze zeker geprobeerd.

  2. het klinkt heel goed en eerlijk gezegd maakt het mij niet zoveel uit, ik gebruik altijd andrelon en dat blijf ik het fijnste vinden

  3. Ja ik let er steeds meer op. Ik heb ook de naam opgeschreven want ik heb dik haar dat snel droog is dus ben altijd op zoek naar goede producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *