Hallo lieve lezer! Speciaal voor de feestdagen heeft invisibobble een haaraccessoires adventkalender en een aantal mooie haaraccessoires kerstsets uitgebracht. Zelfs één kerstset die samen met het merk Tangle Teezer is samengesteld. Het merk invisibobble heeft kwalitatieve en mooi uitziende haaraccessoires voor dames en jonge meiden. Tangle Teezer staat bekend om zijn goede haarborstels die op nat haar gebruikt kunnen worden en het haar goed door kambaar maakt. Wellicht vind jij de perfecte kerstcadeau voor onder de kerstboom in dit artikel. Lees je mee?

Tangle Teezer en invisibobble haaraccessoires kerstsets en adventkalender
Invisibobble x Tangle Teezer Sparkle Style Kerstset €19,95

Houdt je van mooie haaraccessoires en een opvallende glitter toilettas? Dan is de invisibobble x Tangle Teezer Sparkle Style kerstset wellicht iets voor jou! De toilettas bevat meerdere roze glitters en heeft bovenop een rits voor het open en dicht doen.

Tangle Teezer en invisibobble haaraccessoires kerstset sparkle style

In de glitter toilettas zit een mini Tangle Teezer haarborstel. Deze haarborstel kan zoal op droog, als op nat haar worden gebruikt en maakt het haar makkelijker door kambaar. Het mini formaat van de Tangle Teezer is perfect om mee te nemen in je handtas of voor op reis. Het neemt niet veel plek in beslag. Ik gebruik dan ook al jaren de 

Tangle Teezer haarborstel met veel plezier. Het zorgt er voor dat mijn haar minder snel breekt en de klitten goed worden verwijderd.

Naast de Tangle Teezer haarborstel zitten er twee verschillende producten van het merk invisibobble in, namelijk drie invisibobble Wavers in een doorzichtige kleur, die zorgen voor een extra goede grip in het haar en niet uitzakt.

Het derde product van invisibobble, is de invisibobble Bowtique. Deze mooie haaraccessoire past perfect bij de feestdagen, door de mooie zwarte strik. Deze is gemakkelijk te bevestigen in het haar door de invisibobble Orginal spiraal elastiek die er aan vast zit. Deze zorgt ervoor dat de staart of knot goed blijft zitten
door de extra grip die wordt geboden door de haarelastiek.

Tangle Teezer en invisibobble haaraccessoires kerstsets sparkle stijle

Invisibobble adventkalender €19,95

Voor alle dames die houden van kwalitatieve en prachtige haaraccessoires, is het invisibobble adventkalender een echte aanrader. In de kalender zitten verschillende haaraccessoires verstopt, die wij kennen vanuit het assortiment van invisibobble, verstopt achter 24 deurtjes. Zo wordt het aftellen tot kerst een mooie bezigheid. De adventkalender van invisibobble heeft dan ook geen kerst uitstraling, maar juist een zoete, maar vrouwlijk design. Het design bevat verschillende paarse tinten, gecombineerd met goud. Aan de voorkant kun je gemakkelijk de deurtjes open maken. De inhoud van de kalender is op de achterkant terug te vinden.

De inhoud is dan ook heerlijk divers, waardoor er meerdere leuke haaraccessoires in zitten:

6x Orginal, 5x Slim, 3x Power, 1x Nano, 1x Bunster, 2x Waver, 2x Waver+, 1x Schrunchie, 1x Bowtique, 1x Wrapster en 1x Kids.

invisibobble adventkalender inhoud

Invisibobble haaraccessoires kerstset €9,95

In deze kerstset zitten drie verschillende producten van het merk invisibobble verstopt. De kerstset heeft net als de andere sets een mooie licht roze kleur, in combinatie met paars en goud. Een echte vrouwelijke design is het dan zeker te noemen.

invisibobble haaraccessoires kerstset inhoud

De inhoud van de invisibobble haaraccessoires kerstset: 

3x invisibobble wavers
De doorzichtige invisibobble wavers bevatten geen metalen delen en zorgen voor extra grip in het haar. Ze zien er anders uit dan de bekende zwarte bobbypins waar je het haa
r mee vast kan zetten. Ze zijn namelijk iets grover en bevatten een mooie spiraal.

1x Zwarte velvet invisibobble Scrunchie
De bekende invisibobble Scrunchie met aan de binnenkant de invisibobble Orginal spiraal haarelastiek. De spiraal aan de binnenkant zorgt voor de extra grip bij het op steken van het haar. De scrunchie heeft een mooie zwarte velvet stofje.

3x Invisibobble Original spiraal haarelastieken
Net als de invisibobble Scrunchie is de invisibobble Orginal spiraal haarelastiek zeer bekend. In de verpakking zitten drie doorzichtige spiraal elastieken die zorgen voor de extra grip in het haar. Doordat ze een doorzichtige kleur hebben vallen ze niet direct op als je een staart of knot draagt. Ideaal!

 

invisibobble haaraccessoires kerstset en adventkalender

Verkrijgbaarheid

De Tangle Teezer x invisibobble haaraccessoires kerstsets en de invisibobble adventkalender zijn o.a. verkrijgbaar bij: Douglas.nl, Iciparisxl.nl, Johnbeerens.nl, Etos, Da en Kapperskorting.nl. De prijzen die worden vermeld in dit artikel zijn adviesprijzen. 

Kende jij de merken invisibobble en Tangle Teezer al?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat gekregen producten. 

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *