Hallo lieve lezer! Ik heb een prachtige zomerse nagellak kleur ontdekt, namelijk de Alessandro nagellak 923 Limoncello. Het is een mooie licht gele kleur die lekker opvalt en past bij het lente en zomer seizoen. Het geeft je nagels een onweerstaanbare kleur en het geeft een basic outfit een extra touch! Hieronder kun je mijn review lezen over de Alessandro nagellak 923 Limoncello. Lees je mee?

Elessandro nail polish LimoncelloAlessandro Nail Polish Limoncello

De Alessandro Nagellak 923 Limoncello beloofd een goede dekkende, onweerstaanbare gele kleur op de nagels te geven. De nagellak heeft een korte droogtijd, een lange houdbaarheid en is vegan. Tevens bevat Alessandro Nagellak 923 Limoncello een Quick Brush-penseel die eenvoudig, snel en streeploos de nagellak aanbrengt. Het is optimaal geschikt voor kunstnagels, als natuurlijke nagels.

Elessandro nail polish Limoncello open

De nagellak geeft een dekkende, onweerstaanbare kleur. Droogt in een korte tijd en is lang houdbaar. De kleur breng je gemakkelijk aan, snel en streeploos. Wordt zelfs door professionals aangedragen. Bevat geen schadelijk stoffen zoals  dibutylftalaat (DBP), tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, parabenen en xyleen. Dierproefvrij en 100% vegan.

Lees ook → Deborah Milano IL Rossetto Lipstick 601 Cherry

Elessandro nail polish swatch nagels limoncello

Het mooie aan de Alessandro Nagellak 923 Limoncello is dat er geen base coat gebruikt hoeft te worden. Na één laag nagellak te hebben aangebracht op mijn nagels, komt er een mooie dekking tevoorschijn. Een mooie fel gele kleur, die nog iets door schijnt bij één laagje, met een extra laagje wordt de kleur dan ook intenser. Een intensere kleur vind ik een mooiere uitstraling geven, maar dat is voor iedereen persoonlijk. De kleur is inderdaad snel aan te brengen door het brede kwastje. 

De nagellak ziet er mooi dekkend uit na een aantal laagjes nagellak te hebben aangebracht. Ik merk dat de volgende dag een klein randje begint af te brokkelen, van de hand die ik overdag het meest gebruik. Ik draag dan ook nooit een topcoat over mijn nagels heen, tenzij ik gellak aanbreng. Het is fijn dat er in deze nagellak geen schadelijke stoffen zitten.

Elessandro nail polish swatch hand

Een mooie egale kleur zie ik terug op mijn natuurlijke nagels, kleine afbrokkelende stukje aan de top van de nagels, maar dit komt doordat ik die hand het meest gebruik. Het is dan ook niet raar dat zo iets ontstaat. De kleur blijft zeker een aantal dagen zitten, bovendien is is deze kleur net iets anders dan de standaard nagellak kleuren.

De kortingscode GLAMVIEW20 , geeft jou 20% korting op het gehele assortiment van Beautytasting.nl. De Alessandro Nagellak 923 Limoncello is verkrijgbaar bij Beautytasting.nl voor €10,50.

Tweezerman nagelvijl professioneel lemonTweezerman Filemate Nagelvijl Lemon

De Tweezerman Filemate nagelvijl Lemon is een professionele nagelvijl met een 100/180 Grit. De 100 Grit is de grove kant en is geschikt voor acryl nagels. De 180 Grit is geschikt om natuurlijke nagels op te ruwen. Er zit een handige transparante bescherm hoesje bij die ideaal is voor onderweg, ik je make-up tas of dergelijke. De nagelvijl heeft een mooie citroen print, waardoor de vijl niet standaard is. Het geeft mij een zomers en tropisch gevoel. De Tweezerman Filemate Nagelvijl Lemon is verkrijgbaar bij Beautytasting.nl voor €6,95.

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *