In het begin van de maand Maart, gingen wij Julius zijn derde verjaardag vieren! Het jaar ging wederom ontzettend snel voorbij. Zo sprak Julius dit jaar zijn eerste woordje uit en kunnen wij nu genieten van hele verhalen van ons mannetje. Gelukkig konden wij dit jaar zijn verjaardag uitgebreider vieren als voorheen, aangezien de regels rondom Corona zijn versoepeld. Hierdoor konden wij meer visite uitnodigen voor zijn derde verjaardag. Zo hebben wij Julius weten te verrassen met o.a. een prachtige taart van Paw Patrol!

mama en zoon op bank zijn derde verjaardag vieren

Het eerste wat heb opviel in huis, waren de gekleurde slingers die ik overal door het huis had gehangen. Wat mooi mama! Mooi! Ontzettend leuk om je kind zo gelukkig te zien door al die vrolijke kleuren in huis, tevens zijn versierde stoel met slingers die voor hem klaar stond. We hebben eerst heerlijk gegeten met ons eigen gezinnetje, door afbakbroodjes in de oven te doen met lekkere beleg. Daarna gingen wij zingen voor Julius en kreeg hij twee cadeaus van ons. Nu hij ouder is snapte hij direct hoe het papier open moest.

papa en zoon en paw patrol taart albert heijn

Als eerst maakte hij het cadeau open waar boots schoenen in zaten. Boot schoenen vinden wij prachtig, en net als papa heeft hij nu een zelfde soort paar in een grijze kleur. Daarna kreeg hij nog een cadeau, waarin een grote mand zat met allerlei groentes, fruit en potjes voor in zijn eigen keukentje. Hij is er graag mee aan het spelen, dat ik direct wist ‘Dit moet ik uitbreiden voor hem’. Hij ging er helemaal in op en genoot van alle groente en fruit die er tussen zaten. Oja, een paar plastic pizza punten en donuts kunnen hierbij ook niet ontbreken.

Om zijn derde verjaardag te vieren, hebben wij speciaal voor hem een Paw Patrol taart gekocht bij de Albert Heijn. Een mooie Fondant taart in de vorm van een hond uit de serie Paw Patrol. Het is zo leuk om zijn ogen te zien glinsteren toen hij de taart voorbij zag komen. Samen met papa heeft hij de drie kaarsen op de taart weten uit te blazen en hebben wij genoten van de heerlijke chocolade taart. De taart was echt heerlijk! Zie het als een chocolade cake met jam en fondant er om heen.

paw patrol taart albert heijn , zijn derde verjaardag vieren

In de middag kwam in kleine aanloop de familie binnen om samen met ons zijn verjaardag te vieren. Onder het genot van een stuk taart, worst, kaas en een drankje. Hebben wij met mijn familie afgesloten met een paar heerlijke pizza’s van Domino’s. Hij heeft o.a. een grote rode trekker gekregen met een kar er achter, een pyjama, een trui met een mooie broek, race auto, bestuurbare vrachtauto enzovoort! Een geslaagde dag, waarna Julius heerlijk in slaap viel door alle indrukken en prikkels.

traktatie maken voor op peuterschool

De nieuwe week brand aan, tijd om te trakteren aan alle kinderen en juffen op de peuterschool. Ik ben de dag ervoor als een dolle bezig gegaan met het maken van vrolijke zakjes met een appel, snoepjes en een zakje met Paw Patrol koekjes. Alles één voor één in het zakje gestopt en dicht geplakt met een mooie, vrolijk sticker. Voor de juffen maakte ik een zakje met verschillende bonbons er in. Alles heb ik in een grote rieten tas gedaan en rondom versierd met een grote slinger, met verschillende kleuren.

traktatie voor op peuterschool

Het zag er direct feestelijk en vrolijk eruit en kreeg het compliment dat de traktatie er prachtig uit zag! Voor het eerst mocht Julius op de peuter op een stoel staan, met een mooie versierde muts op met het cijfer 3! Prachtig om je kind zo te zien stralen, daar door ik het graag voor!

Hoe zou jij de verjaardag van een kind vieren?

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *