Gezonde voeding vind ik zeer belangrijk! Niet alleen voor mij of mijn gezin, ook voor ons lieve hond is het belangrijk om alle gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. De Toshi Multi-vitamines met omega-3 bevatten natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld voor de kleine en grote hond. Omega-3 heeft een aantal fijne voordelen en is een goede toevoeging aan een gezonde levensstijl.

Toshi Multi-vitamines met omega-3

Het is een multi-vitamine speciaal ontwikkeld voor de kleine en grote hond. Deze multi-vitamine heeft als voordeel dat het een toevoeging heeft van Omega-3. Omega-3 kent veel voordelen en is een goede toevoeging aan de dagelijkse levensstijl voor je hond. De Toshi Multi-vitamines bevat een natuurlijke muntsmaak. Het geeft je hond een frisse adem en werkt verzachtend voor de maag.

De Toshi Multi-vitaminen- en mineralen supplement bevat granen van tarwe en rijst, glucose-siroop, oliën en vetten van kippenvet en zalm olie natuurlijke omega 3 vetzuren en mineralen. Kleine honden mogen dagelijks 2, grote honden mogen dagelijks 3 multi-vitaminen.

Advertenties

Toshi Multi-vitamines met omega-3Omega 3 & 6

Net als mensen, krijgen ook honden veelal te weinig goed opneembare Omega-3 binnen en teveel Omega-6. Een teveel aan Omega-6 zorgt er voor dat Omega-3 minder goed omgezet wordt in EPA en DHA. In droogvoer zit namelijk veel Omega-6 , door middel van Omega-3 toe te voegen in het dagelijkse eetpatroon, wordt de juiste verhouding weer bereikt. Visolie die rijk is aan Omega-3 is dan een goede uitkomst voor je hond.

Toshi Multi-vitamines met omega-3De positieve voordelen van Omega-3

Omega-3 is onmisbaar in de dagelijkse levensstijl voor je hond. Het heeft namelijk een aantal positieve voordelen. Het heeft een positief effect voor de hersenontwikkeling, verbeterd de vacht, zoals minder haarverlies en een jeukende huid, het versterkt het immuumsysteem, werkt ontstekingsremmend, en verbeterd de darmtransit (stoelgang van de hond).

Toshi Multi-vitamines met omega-3

Wat vind onze hond er van?

Als je het woord “koekje” roept, is ze er heel snel bij. De Toshi Multi-vitaminen hebben een vorm van een klein botje, met een licht groene kleur. De geur van de natuurlijke munt is duidelijk aanwezig en ruikt heerlijk fris. Bij het geven van de multi-vitamine merkte ik op dat mijn hond even moest wennen aan de geur van de munt. Dit herkend ze natuurlijk niet, uit eindelijk heeft ze hem heerlijk op gegeten.

Het heeft niet een hele harde substantie, waar door het met een aantal keer kauwen makkelijk is te eten. Ze heeft een heerlijke frisse adem gekregen van de munt. Ik vind het als baasje fijn dat er Omega-3 is aan toegevoegd, haar haar is al heerlijk zacht, maar laat wel snel los. Het zou een prima oplossing zijn voor alle haren in huis.

Wist jij dat er twee soorten Omega bestaan?

Bevat gekregen producten

Advertenties

3 Replies to “Nieuwe Toshi Multi-vitamines met omega-3 voor je hond”

  1. Wat een poppetje! Ik zag dit persbericht ook voorbij komen, maar ik denk niet dat het wat voor onze hond is.

  2. Is het ook in proefverpakking? Ik heb een kleine hond, Yorkshire terriër, en die kan door gebitsrenovatie geen harte brokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *