Hallo lieve lezers! Ik heb een prachtig product leren kennen uit de nieuwe collectie van CATRICE. Het is het product: CATRICE Glow Lover oil-infused highlighter in 010 Glowing Peony. De verpakking trekt direct mijn aandacht. De baked highlighter bevat een roze tint, wat ik ontzettend mooi vind! Laten we eens kijken naar het het resultaat van de highlighter op mijn huid. Lees en kijk je gezellig mee?

CATRICE Glow lover oil-infused highlighter en andere producten op kleed

CATRICE Glow lover oil-infused highlighter achterkant

CATRICE Glow Lover oil-infused highlighter 

De verpakking oogt simpel, maar ik vind het ideaal voor het zoeken tussen al mijn make-up producten. Zo vind ik het juiste product snel terug als ik het nodig heb. Herkenbaar? De Glow Lover Oil-Infused Highlighter is verrijkt met macadamia-olie dat de huid voed en een mooie glans geeft op je jukbeenderen. Natuurlijk kun je de highlighter ook gebruiken op de cupioboog van de lippen of op het voorhoofd.

CATRICE Glow lover oil-infused highlighter geopend

CATRICE Glow lover oil-infused highlighter swatch op vinger

Lees ook:
SOAP BROWS: CATRICE Brow Fix Soap Stylist
Vegan ELF Putty Blush Review

Het product is goed te swatchen en er ontstaat direct een prachtige glans op mijn vingers. Wauw! Een licht roze tint komt naar voren en lijkt een parelmoer effect te hebben. In combinatie met een mooie lichte blush staat de highlighter prachtig!

ik met resultaat CATRICE Glow lover oil-infused highlighter

Vaak gebruik ik een bronzer, blush en maak ik het af met een mooie glans van een highlighter. Een romantische look kun je er prachtig mee creëren en voor alle daags is het een prima product om te dragen. Het product is vegan en gluten vrij, bevat gaan microplastic, geen parabenen, geen minerale olie en parfum.

Draag jij wel eens highlighter?

Advertenties

6 Replies to “CATRICE Glow lover oil-infused highlighter”

  1. Catrice heeft geweldige producten aan een heel leuke prijs.
    En dit ziet er mij terug een prachtige collectie uit, alweer in een heel aantrekkelijke verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *