Nu het najaar is begonnen en de avonden weer korter worden, is het fijn om thuis in je favoriete loungewear rond te lopen. Loungewear of huispakken zijn heel trendy en modieus, bovendien is het lekker warm aan tijden de koude dagen. In dit artikel deel ik dan ook mijn favorieten van de LASCANA loungewear.

Het fijne aan loungewear zijn de stoffen en de pasvorm. Het zit comfortabel en niet strak op het lichaam, waardoor het fijn is om in huis te dragen. In combinatie met een BH zonder beugel, maakt het plaatje voor mij compleet! Denk aan een mooie kanten bralette of comfortabele sportbh.

Ik vind het heerlijk om in het najaar een loungebroek te dragen in combinatie met een warme trui. Vooral als de dagen korter worden en het buiten eerder donker wordt. Met kaarsjes aan in huis, een fleecedeken, op de bank languit te liggen en te genieten van een grote kop groene thee.

Mijn favoriete LASCANA Loungewear

Op LASCANA kwam ik een aantal prachtige en vooral comfortabele loungewear tegen. Ik kwam bekende merken tegen zoals Tommy Hilfiger, Bench, en Calvin Klein, maar ook veel items van LASCANA loungewear eigenmerk. In de collage in dit artikel deel ik mijn favorieten van de LASCANA loungewear.

Mijn favoriete cozy loungewear voor het najaar. Wishlist met mooie items aan huiskleding van Lascana
Merk: Tommy Hilfiger

Het merk Tommy Hilfiger vind ik top! Ze hebben altijd leuke, unieke kleding en in verschillende kleuren. Zo kwam ik een licht roze loungebroek tegen en er is zelfs een bijpassende trui bij te vinden. Ze zijn los verkrijgbaar, maar in combinatie zou het en mooie set zijn. Het is wel heel roze misschien, maar je kunt de items ook met andere kleuren combineren. Een mooie donker blauwe trui met het logo van Tommy op het borst trok al snel mijn aandacht. Donkerblauw staat mij goed, maar ook voor het najaar vind ik het een leuke kleur om te dragen. In mijn kledingkast van je dan ook bijna alleen maar kleur.

Alternatieven naast bekende merken

Als je nou niet fan bent van bekende merken, dan is LASCANA loungewear eigenmerk iets voor jou. Naast de standaard hoody’s zijn er mooie simpele tops/truien te vinden. Ik kwam een aantal mooie modellen tegen in verschillende kleuren, met een knoop aan de voorkant, een overslag en een top met bovenin een detail die je kunt strikken. Hierbij is de bovenkant van de arm open en loopt het uit tot een lange dichte mouw. Loungewear hoeft dus totaal niet saai of simpel te zijn. Het is jullie vast opgevallen dat de gedeelde favorieten veel kleur bevatten. De kleding van LASCANA vind je op LASCANA.nl & Otto.nl

Draag jij graag loungewear?

Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

One Reply to “Lascana loungewear is de beste cozy optie voorin het najaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *