Ik kwam een ontzettend leuk concept tegen, die tevens via de brievenbus wordt verstuurd. Het gaat om huisgemaakte boterkoeken, gebakken met veel liefde door Abel. Er zijn verschillende varianten te bestellen, daarom koos ik voor de glutenvrije boterkoek. Benieuwd wat wij vinden van de boterkoek van Abel Bakt?

Abel Bakt

Abel had met zijn vrouw jarenlang een horeca-zaak in Rotterdam. Helaas door Corona moesten ze noodgedwongen de deuren sluiten. In deze periode hebben ze nagedacht waar ze echt blij van werden. Door veel te experimenteren met recepten, kwam daar de brievenbus-boterkoek die met liefde word gebakken door Abel. Als je een bestelling plaatst, wordt deze via de brievenbus naar jou toegestuurd. De mogelijkheid om naast een boterkoek, een glutenvrije-boterkoek te bestellen is mogelijk.

Abel Bakt Glutenvrije boterkoek

Abel Bakt bestelling

Bij Abel bestelde ik een glutenvrije boterkoek, waarbij het recept van de normale boterkoek wordt aangepast tot een glutenvrije variant. Bestel je voor 12:00, dan wordt dezelfde dag de bestelling per brievenbus post nog verstuurd.

Bij het openen van de brievenbus, zag ik daar mijn brievenbus-bestelling van Abel Bakt. Het wordt verzonden in een stevig bruin kartonnen doosje. Er zit een mooi verpakt pakket in, met een zwart met glitter papier. Op de bovenkant zit een label met het logo van Abel Bakt. Het ziet er prachtig uit, echt een cadeau om open te maken. Je zou het daarom ook prima cadeau kunnen doen aan iemand anders.

Abel Bakt glutenvrije boterkoek huisgemaakt

Abel Bakt (Glutenvrije) Boterkoek

De glutenvrije boterkoek is goed verpakt in een aluminium bakje. Op de bovenkant staan de ingrediënten, zo weet je precies wat erin zit, tevens staat er een gebruiksaanwijzing op met datum. De boterkoek is met alle liefde huisgemaakt. Op mijn boterkoek staat goed vermeld dat het een glutenvrije variant is, top! Tevens zijn er ook vegan varianten te bestellen.

Advertenties

Conclusie

De glutenvrije boterkoek ziet er heerlijk uit, met een krokant korstje erop. Ik heb voor een glutenvrije variant gekozen, omdat mijn darmen (pds) hier beter op reageren. Samen met mijn man heb ik de boterkoek in stukken gesneden. De korst is hard, maar daar zit een zachte boterkoek onder verstopt. Het geeft een extra bite. Mijn man zei direct, “Wat lekker is dit!”. Het klopt, de glutenvrije boterkoek smaakt heerlijk. Je proeft de liefde die tijdens het bakken van de boterkoeken er duidelijk in terug.

Wat een fijn concept hebben Abel en zijn vrouw bedacht. Per brievenbus is een goede oplossing, zo kan het door heel het land verstuurd worden. Het zit goed verpakt en de boterkoek smaakt heerlijk. Zoek je een cadeau voor iemand? Dan is een boterkoek van Abel Bakt een goede optie. Wij zijn zeer tevreden.

Abel Bakt glutenvrije boterkoek stuk

Verkrijgbaarheid

De boterkoeken zijn te bestellen via de website van Abel Bakt, er zijn verschillende varianten te bestellen. Glutenvrij, maar ook vegan. Als je de boterkoek geregeld in huis wilt hebben kun je zelfs een abonnement afsluiten, waarbij de mogelijkheid is om een persoonlijk kaartje erbij te sturen. De boterkoeken zijn huisgemaakt door Abel en kost €9,95, op de website van Abel Bakt. Per brievenbus wordt het verstuurd.

Boterkoek via de brievenbus, vind jij het een fijn concept?

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

5 Replies to “Abel Bakt Glutenvrije Boterkoek (Bezorgd door de brievenbus!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *