Nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis by Aldi

Sylvie Meis zomercollectie aldi

Deze zomer ligt de nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis in alle Nederlandse ALDI filialen. Na het grote succes van de eerste collectie nachtkleding en lingerie in november vorig jaar, kunnen klanten zich deze zomer opnieuw verheugen op lingerie en pyjama’s van Sylvie. De nieuwe collectie zal vanaf zaterdag 7 augustus verkrijgbaar zijn in alle ALDI filialen in Nederland.

Nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis

Lichte pyjama’s, luchtige kamerjassen en speelse lingeriesetjes: in haar tweede collectie legt Sylvie opnieuw de nadruk op vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort. Daarnaast is er gekozen voor lichte tinten zoals roze, lichtblauw en wit. Maar ook klassieke zwarte negligés en lingerie maken deel uit van de exclusieve ALDI lingerielijn.

Sylvie over de nieuwe collectie: “De reacties op mijn eerste collectie bij ALDI waren echt ongelooflijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie bij ALDI kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen – en dat voor een heel goede prijs”.

zomercollectie van Sylvie Meis

Verkrijgbaarheid

De collectie bestaat uit 16 items in verschillende ontwerpen en stijlen. De BH’s zijn verkrijgbaar in de maten 75 (B), 80 (B en C) en 85 (B en C). De bijpassende slips, pyjama’s, negligés en kamerjassen worden aangeboden in de maten S tot en met XL. De prijzen van de collectie liggen tussen de € 8,99 en € 14,99.

Wat vind jij van nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis in samenwerking met Aldi?

Advertenties

4 Comments

  1. Ik vind het er heel leuk uit zien, al had de Aldi hier de vorige keer niets binnen gekregen. Bummer haha! 🙂

    1. Ja, dat heb ik ook wel eens mee gemaakt met producten in de supermarkt. De non food genoemd, haha. Hopelijk heb je met deze collectie geluk 🙂

  2. Natascha - Beautyopinie

    26 juli 2021 at 20:46

    Ziet er leuk uit! Zitten items tussen die ik wel zou willen scoren 🙂

    1. Leuk zijn ze he. Ik vind vooral de roze items heel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *