Hallo lieve lezer! Het Zweedse self-care merk Estrid focust zich op vrouwen om het scheren makkelijker te maken. Met de Estrid starter kit kun je op een fijne manier kennis maken met het merk. Estrid wil dan ook het huidige schoonheidsideaal veranderen. Hieronder lees je meer over de vegan Estrid scheermes voor de vrouw. Lees je mee?

De Vegan scheermes voor vrouwen: Estrid starter kit

Estrid is opgericht met het idee dat een bedrijf meer kan doen dan het verschil maken. Estrid wil het huidige schoonheidsideaal veranderen. Zo is de moderne businessmodel van Estrid gebaseerd op de terugkerende behoeften van de klant. Ben je tevreden met Estrid? Je kunt zelfs een abonnement afsluiten, die aansluit op verschillende scheergewoontes. Bij een abonnement kun je iedere maand nieuwe scheermesjes thuis ontvangen voor op de houder. Zo is er geen verplichting en kun je het abonnement elk moment pauzeren of stop zetten.

Estrid Starter Kit scheermes set

De Estrid starter kit komt in een prachtige lichtroze kartonnen doosje, met een quote op de bovenkant en wat de starter kit bevat. Daarnaast zit er handige informatie in hoe je de scheermes moet gebruiken en hoe je de scheermes kunt bevestigen etc.

In de Estrid starter kit zit een stalen houder in gemaakt van staal, een muurhouder die gemakkelijk in de badkamer kan worden bevestigd en twee mesjes. Doordat de houder van staal is gemaakt kan deze langer mee. De mesjes zijn speciaal ontworpen om de vormen van het vrouwelijk lichaam te volgen.

De zachte strip die het mesje bevat is compleet vrij van dierlijke ingrediënten en er zijn geen dierproeven gedaan bij het ontwikkelen van Estrid. In plaats daarvan heeft Estrid ervoor gekozen om natuurlijke ingrediënten te gebruiken zoals aloë vera, sheaboter en cacaoboter. Beter voor de huid, de planeet en je lichaam. Een echte vegan scheermes bestaat dus echt!

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Bloeien = De perfecte babyroze tint die schattig, cool en zelfverzekerd is. Geïnspireerd door de iconische jaren 90
Wolk = Neutraal maar nooit saai. Dit serieus coole grijs is geïnspireerd op kussenachtig, je raadt het al, wolken op een regenachtige dag.
♥ Ruimte = De toekomst is vrouwelijk en we noemen paars als officiële tint. Maak kennis met de op melkwegstelsel geïnspireerde upgrade van je badkamerplank.
♥ Perzik = Een zonnige tint geïnspireerd op vers geplukt fruit en de vroege ochtenden van een mediterrane vakantie.
♥ Limonade = Als het leven je citroenen geeft, zou het onbeleefd zijn om het niet in deze perfect zonnige schaduw te veranderen.

Estrid Starter Kit scheermes
Lees ook: Australian Bodycare intimate shaving kit

De Estrid starter kit heb ik in de kleur wolk ontvangen. “Neutraal maar nooit saai. Dit serieus coole grijs is geïnspireerd op kussenachtig, je raadt het al, wolken op een regenachtige dag“. Een licht zacht grijze kleur. Een mooie neutrale kleur die in alle producten weer terug komt. De scheermes heeft een mooi gewicht waardoor het goed in de hand valt en stevig kunt vast pakken tijdens het scheren. Het mesje bevat verzorgende producten die goed zijn voor de huid. Ik vind het persoonlijk prettiger scheren dan een scheermes die in het mesje geen verzorgende toevoeging heeft.

Tijdens het scheren merk ik op dat de scheermes fijn mee glijd op mijn huid, waardoor irritatie minder snel optreed. Tevens heeft het te maken met de verzorgende toevoeging in de mesjes zelf. Ik heb de scheermes in combinatie met scheergel gebruikt en het werkt perfect. Het resultaat is een zacht huidje en geen irritatie wat ik meestal al snel heb met een scheermes die ruw over de huid gaat. Fijn dat ik de scheermes op kan hangen in de douche en tevens een handig bewaar zakje om mee te nemen. Veilig voor ons, ook een goede bescherming voor het mesje zelf.  Ik ben tevreden met het resultaat die de scheermes geeft, net als de fijne toevoeging van de aloë vera, sheaboter en cacaoboter. Het is een kwalitatieve scheermes waar je voor het geld een prima product voor hebt.

Estrid Starter Set scheermes beschermhoesje

De Estrid starter kit is verkrijgbaar op de website van Estrid.com en kost €9,95.
Met een abonnement krijg je zo vaak als nodig, vier vervangende mesjes.
Meer informatie kun je vinden op Estrid.com


Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *