Nog een maand te gaan, tot de grote dag daar is. De dag waarbij wij elkaar het ‘Ja” woord mogen geven. Hoe dichter het moment nadert, hoe meer de gezonde kriebels omhoog komen. Op mijn verjaardag in begin april kreeg ik een prachtig cadeau van mijn ouders, een cadeau speciaal voor bij mijn trouwjurk. Mijn moeder had het zelf uitgezocht. Een prachtig symbool, een zelf samengestelde sieraden set.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Een mooie ring met een diamand van Lucardi

Cadeau van mijn ouders

Het was een verassing voor mij, bovendien had zij niet aangegeven dat ze hier naar opzoek was. Het voelde dan ook heel speciaal om het cadeau doosje te openen. Een doosje met een grote witte strik er om heen. Bij het openen zag ik een prachtig bij passende sieraden set. Een ring met een grote diamand en oorbellen met steentjes. De sieraden komen van Lucardi en zijn van echt zilver.

Ring met diamand

De ring is opvallend door de grote diamant boven op de ring. Een goede keus, aangezien ik altijd al heb gehouden van opvallend sieraad met veel bling. Voor een speciale dag als deze, is het een perfecte aanblik aan mijn vinger.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Mooie diamanten oorstekers van Lucardi

Oorbellen

De oorbellen kan ik omschrijven als een vorm van een bloem. In het midden van de oorbel bevat het allemaal kleine steentjes. Het zijn oorstekers die gemakkelijk in het oor zijn te bevestigen. Ze zullen ook perfect passen bij het trouw kapsel die ik heb gekozen. Ik ben mijn ouders dan ook ontzettend dankbaar voor het cadeau, een fijne hereniging zullen deze sieraden dan ook geven in de toekomst.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Een mooie oorsteker van Lucardi

Wat voor sieraden zou jij willen dragen op je toekomstige trouwdag?
Liefs, Gea

20 Reacties

  1. Prachtige sieraden en wat een mooie verassing zeg! Ik had ook sieraden van lucardi, drie kleine armbandjes en hele simpele oorbellen, echt super mooi!

  2. Een erg late reactie maar wauw! Wat heb je een prachtige sieraden. Ik vind deze vooral leuk omdat ze erg subtiel zijn maar toch erg mooi glimmen. Love it!

    1. Bedankt rebecca! Ik houd zelf ook ontzettend van subtiele sieraden op het moment. Ze kunnen een outfit ook heel net maken en toch opvallend door de bling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *