Hallo lieve lezers! Als jij mij op Instagram volgt weetje dat ik volop weer aan het sporten ben. Ik probeer elke week naar de sportschool te gaan voor fitness en kracht training. Het geeft mij een fit en prettig gevoel. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon met de mesoloog voor pds klachten, merk ik dat mijn figuur veranderd. Hier voel ik mij echt goed bij! Een nieuw comfortabele sport outfit miste ik op het moment echter nog. Deze bestelde ik via de webshop Intersport samen met een handige sport tas.Lees je mee?

Nieuwe fitnesskleding en sport tas

Fitnesskleding van Intersport

Op Intersport kwam ik veel prachtige fitnesskleding tegen die mijn aandacht trok. Het assortiment kent veel bekende merken als Nike, Puma, Reebok en Under Armour. De verschillende patronen en kleuren maakte het voor mij best lastig voor het kiezen. Ga ik voor een duidelijke felle kleur? of toch voor een basic outfit? Ik koos voor het laatste, een zwart basic sport outfit.
Nieuwe fitnesskleding en sport tas

Fitnesskleding Energetics sport top

De top die bestelde is van het merk Energetics. De Gina top wordt het genoemd en bevat een dry plus stof die zweet makkelijk afvoert van de huid. Het zorgt er voor dat jij droog en comfortabel kan sporten tijdens een work-out. De top is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelf koos ik voor een zwarte kleur voor het makkelijk combineren met andere sport kleding.

Nieuwe fitnesskleding en sport tas
De top heeft een ontzettend mooie achterkant. Het bevat een racerback met smalle bandjes en wijde arm openingen. Hier door is het bewegen tijdens een workout prettig. De racerback heeft een detail van een elastiek met de naam van het merk Energetics. Een basic top, maar een prachtig detail. Ik bestelde de top in een maat 38. Veel maten waren uitverkocht, echter had ik wel een maat 36 kunnen bestellen. De top valt nu ruim, maar vind het echter niet storend. Een ruime top vind ik zelf altijd prettig tijdens het sporten.
Nieuwe fitnesskleding en sport tas

Sportlegging Reebok

De sportlegging is van het merk Reebok. Een merk die mij altijd veel aanspreekt! Bovendien zag ik veel prachtige en fitnesskleding en leggingen in het assortiment. Ik koos voor de reebok legging met zwart, wit en blauwe details. Aan de zijkant zit een zwarte lijn, het patroon is apart maar echt prachtig! De pijp van de legging heeft een blauwe detail. Het heeft een gladde rekkende stof, daarom ideaal voor fitness en kracht training. De legging zit goed aangesloten op mijn lichaam. Ik koos voor een maat S.
Nieuwe fitnesskleding en sport tas

Sporttas Under Armour

Het laatste product die ik toevoegde aan mijn bestelling is een sport tas van het merk Under Armour. Een sport tas vind ik handig om mee te nemen naar de sport school. Hier kan ik mijn schoenen, pas, drink biddon en andere dingen in mee nemen. Het is een zwarte sport tas met aan de bovenkant een rits. Het heeft een grote schouderband met de naam en logo van het merk Under Armour, daarnaast twee kleine zwarte om aan de hand mee te nemen.

Waar haal jij je fitnesskleding ?
liefs gea van glamview
 

 

* Dit artikel bevat artikelen of producten die ik mocht ontvangen in samenwerking met een bedrijf.
Advertenties

8 Replies to “Nieuwe Fitnesskleding en Under Armour Sporttas van Intersport”

  1. Ik sport zelf vier keer in de week en voel me daar ook erg fijn bij dus ik snap helemaal wat je bedoelt. Ik voel mij er ook fitter door. Ik vind de sporttop en de tas echt prachtig!

    1. Bedankt Eveline. Ja ik wil eigenlijk ook vaker gaan, maar inderdaad meer voor het fitter voelen. Ik heb al gehoord dat ik echt niet veel kwijt mag raken kwam kilo's ivm met mijn trouwjurk haha.

  2. Nou je bent er klaar voor! Leuke sportoutfit. Ik zelf draag graag Nike sportkleding, zit altijd erg lekker.

  3. Leuke outfit! Eigenlijk kom ik bijna nooit bij de Intersport. Toch eens gaan kijken binnenkort 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *