Smile Makers is hét vibrator merk dat de ultieme vorm van self-care op de kaart zet en het seksuele welzijn van iedereen met een vagina wil normaliseren. Smile Makers gaat verder dan alleen het bieden van kwalitatief hoge vibrators, Smile Makers informeert, inspireert en normaliseert. Het doel: communiceren op een manier zodat je alles zonder enige gêne ook met je moeder, vriendin of collega durft te bespreken.

smilemakers ultieme vorm van selfcare

Smile makers

Smile Makers is een waar FemTech Brand met een missie. Het idee is simpel. De vraag naar seksueel welzijn is overal en is het afgelopen jaar alleen maar gegroeid. Toch lijkt het kopen van een vibrator nog steeds een stigmatiserende ervaring. Is het je daarnaast ook opgevallen dat vibrators vaak verkocht worden door merken of bij shops die met name gericht zijn op mannen? Gek, want velen shoppen het juist graag bij een parfumerie, warenhuis en (luxe) drogisterij. Wij gaan voor informatief, classy én out in the open, zo kan het ook!

Kwaliteit

Voor de intiemste en gevoeligste plekken van het lichaam, is alleen het beste goed genoeg. Daarom werkt Smile Makers alleen samen met topklasse leveranciers met de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.  Body safe, geluidloos, 100% waterproof, cruelty free, gemaakt van de zachtste siliconen en op basis van premium vibratie-technologie. Kortom, met de kwaliteit zit het wel goed.

→ LET’S MEET THEM ALL ←
Billionaire smilemakers

THE BILLIONAIR (€49,95)

The Billionaire is een chique vibrator voor de “first-timers” die nog niet kunnen of willen kiezen tussen externe en interne stimulatie. Helemaal niet erg, deze is namelijk voor allebei! Experimenteer erop los en varieer (samen) in lichaamsdeel, snelheid en pulsatie-stand.
Firefighter Smilemakers

THE FIREFIGHTER (€49,95)

The Firefighter is een uniek gevormde clitorisvibrator (voor uitwendig gebruik) die uit te breiden is naar de schaamlippen voor nog meer stimulatie. Het heeft een ronde neus voor de stimulatie van de clitoris en de “vlamvorm” masseert de schaamlippen rondom.
Surfer smilemakers

THE SURFER (€29,95) 

The Surfer is speciaal ontwikkeld om gerichte clitorisstimulatie te geven. De ronde kop en de kleine bolletjes hierop zorgen voor de perfecte aanraking op het meest gevoelige deel. Klein en dus discreet en gemakkelijk mee te nemen.

Tennis Pro smilemakers

THE TENNIS PRO (€49,95)

The Tennis Pro van Smile Makers is een ergonomische G-spot vibrator voor inwendig gebruik en ontworpen voor precieze stimulatie. Het ronde gebogen hoofd (die voor de fun wat weg heeft van een tennisbal) zorgt voor een gerichte massage van de erogene zone.

Romantic smilemakers

THE ROMANTIC (€79,95)

The Romantic is net als The Tennis Pro een vibrator voor het stimuleren van de G-Spot, maar gaat net een stapje verder. In simpele termen: een vibrator voor gevorderden. The Romantic reikt dieper in de vagina waardoor ook de gevoelige zwellichamen dieper in de vagina, net voor de baarmoedermond, worden gestimuleerd.
Frenchlover smilemakers

THE FRENCH LOVER (€49,95)

The French Lover is de perfecte accessoire om alle erogene zones mee te ontdekken en te stimuleren tijdens zowel solo sessies als samenspel. Deze vibrator heeft een gladde en flexibele vibrerende “tong” voor een zachte beweging op het lichaam.
Ballerina Smilemakers

THE BALLERINA (€179,95) 

The Balleria is de meest luxueuze vibrator binnen de Smile Makers collectie. Een handzame first-class vibrator die de gehele vulva omarmt en kussenzacht en als een tweede huid aanvoelt. Handsfree, tijdens intimiteit met een partner of alleen, The Ballerina zorgt voor een geheel nieuwe dimensie en deze Dancing Queen is niet voor niets de best beoordeelde vibrator uit de collectie.
Generous gel smilemakers

GENEROUS LOVE (€19,95) 

We kiezen het liefst voor de beste ingrediënten en formules in skincare. Maar hoe zit dat met een product voor de intieme zone zoals glijmiddel? Omdat veiligheid en kwaliteit ook voor de intieme verzorging van belang is, gaat Smile Makers een stapje verder dan andere. The Generous Gel bevat ingrediënten die worden gebruikt door luxe huidverzorgingsmerken, is vrij van parabenen en parfum en is gemaakt op basis van farmaceutische ingrediënten. Verder gaat het wondermiddel dikaliumglycyrrhizaat, een extract uit zoethoutwortel, irritatie tegen die wordt veroorzaakt door de wrijving tijdens seks. Deze vegan gel is lief voor je intieme zone, je favoriete siliconen vibrator en eventuele voorbehoedsmiddelen.

  • Smile Makers is verkrijgbaar bij o.a. Beautytasting.com. ♥
    En met de kortingscode GLAMVIEW20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment bij Beautytasting.com.


Welke Smile Maker spreekt jou aan?


Persbericht Smile Makers

Advertenties

2 Replies to “Smile makers is de ultieme vorm van self-care voor de vrouw”

  1. ?
    Ze zien er mooi uit, vooral de kleuren zijn super geweldig. Zeker leuk om deze samen te doen met je partner ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *