Onze zoon krijgt een nieuwe slaapkamer, daarbij horen mooie stoere jungle kinderposters. Een kinderkamer inrichten is veel werk, maar ontzettend leuk om te doen. Zodra de lockdown voorbij is gaan wij direct aan de slag met nieuwe tapijt en een mooie kleur voorop de kozijnen. Tapijt is eerlijk zacht aan de voeten en geeft een knusse sfeer. De meubels zoals een peuterbed heeft hij al, er komen wel nieuwe accessoires in zijn kamer. Zo kwam ik deze  stoere jungle kinderposter voor in de kinderkamer tegen bij Photowall.

Photowall heeft een ruim assortiment aan kinderposters

Er is een ruime keuze aan posters in verschillende categorieën, het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Een leuke foto van je huisdier, gezin of misschien wel een prachtige reisfoto. Ik koos er voor om een standaard poster te kiezen bij Photowall en kwam uit bij de poster Royal Palms.

Het is tijd om onze zoon zijn kamer een make-over te geven! Het aller belangrijkste is een vrolijke, stoere, maar rustige kinderkamer inrichting. Wij hebben gekozen voor een stoere kinderposter met een jungle thema. Met veel groen, stoere dieren, zoals een panter, zebra, papegaai en een prachtige pauw  Het is tijd om onze zoon zijn kamer een make-over te geven! Het aller belangrijkste is een vrolijke, stoere, maar rustige kinderkamer inrichting. Wij hebben gekozen voor een stoere kinderposter met een jungle thema. Met veel groen, stoere dieren, zoals een panter, zebra, papegaai en een prachtige pauw

Stoere jungle kinderposter voor in de slaapkamer

Een stoere poster die perfect zal passen in de kinderkamer van onze zoon. Het is een jungle poster met bomen, struikgewassen en dieren zoals een zebra, panter, vogels en een pauw. Ik was er dan ook snel uit dat deze poster het zou worden. De posters zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ik koos voor de afmeting 70×100, met een witte rand en het ophangsysteem. De kosten van deze afmeting inc. ophangsysteem is €62.

Het houten ophangsysteem is makkelijk te monteren

Het ophangsysteem moet je zelf bevestigen aan de poster. Er zit een instructie beschrijving bij waardoor het in een hand omdraai klaar is. Je krijgt naast de poster, een kleine inbussleutel, een bruine ophang koort en een spijker erbij. Het is mijzelf gelukt om het in elkaar te zetten, al vond ik het wel lastig om de poster in het houten systeem te krijgen. De poster gleed er steeds weer uit, maar door de poster aan de zijkant er door heen te schuiven is het prima te doen.

Het is tijd om onze zoon zijn kamer een make-over te geven! Het aller belangrijkste is een vrolijke, stoere, maar rustige kinderkamer inrichting. Wij hebben gekozen voor een stoere kinderposter met een jungle thema. Met veel groen, stoere dieren, zoals een panter, zebra, papegaai en een prachtige pauw   Het is tijd om onze zoon zijn kamer een make-over te geven! Het aller belangrijkste is een vrolijke, stoere, maar rustige kinderkamer inrichting. Wij hebben gekozen voor een stoere kinderposter met een jungle thema. Met veel groen, stoere dieren, zoals een panter, zebra, papegaai en een prachtige pauw

De nieuwe kinderkamer inrichten van onze zoon

De jungle poster komt boven de commode (kast) te hangen aan de muur. Verder kiezen wij er voor om op de muur niet meer poster op te hangen, aangezien het snel te druk wordt. Het is wel een leuk idee om een zweefplank erbij te hangen voor leesboeken of andere accessoires.

Zou jij een kinderkamer minimalistisch inrichten of juist speels?

liefs gea van glamview

 
Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.
Advertenties

2 Replies to “Stoere jungle kinderposter voor in de slaapkamer”

  1. Wat een gave poster voor Juul zijn kamer! Wij willen Milan zijn kamer ook nog eens veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *