Kou, Het is niet echt mijn ding, maar wie wordt er nou wel vrolijk van? Ponchy biedt gelukkig een goede oplossing mede tegen de kou. Ik vind het heerlijk om mezelf goed in te pakken tijdens de koude herfst en winter dagen. Na het douchen bijvoorbeeld, dan trek ik mijn warme en zachte badjas aan. Ponchy is juist een mix van een badjas en een handdoek. Voor binnen, als voor buiten kun je hem dragen.

Ponchy kan voor meerdere doeleinden worden gebruiken

Zo legt Ponchy de nadruk op eenvoud, kwaliteit en bruikbaarheid. Niet voor niets worden deze comfortabele poncho’s veel gedragen door watersporters, bij festivals, na het zwemmen en op koude dagen waarbij je het liefst direct op de bank kruipt. Ze worden onder de studenten ook veel gebruikt in studentenhuizen. Je hebt geen badjas en handdoek meer nodig, ideaal!

Ponchy is handgemaakt

Hij is handgemaakt en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, lichtblauw, kastanje bruin, oud roze en licht groen. Ze zijn er in 5 verschillende maten en is er zelfs in slim fit. Vaak wordt het materiaal van een strand poncho gemaakt van vocht absorberend stof, zoals microfiber en katoen. Toch is het beter om voor een strand poncho te gaan die gemaakt is van katoen. Katoen is namelijk beter voor het milieu en ook voor de huid. Katoen heeft vaker een langere levensduur en zal daarom een aantal jaren mee gaan. Het is zachter en voelt fijner aan als je net het water uit komt.

Ponchy

vrouw met gitaar en ponchy aan

Ze zijn er ook voor kinderen!

Voor kinderen kunnen ze op maat worden gemaakt, hiervoor kun je contact opnemen. Voor kinderen zijn ze net als bij volwassenen ideaal voor na het zwemmen in het zwembad, na het spelen op het strand of na het douchen. Kinderen blijven na het zwemmen en tijdens het spelen op het strand heerlijk warm. Een handdoek blijft namelijk niet zitten tijdens het spelen, een poncho wel en ze hebben genoeg bewegingsruimte.

ponchy baby baby ponchy roze

Wassen en drogen

Een Ponchy kan worden gewassen in de wasmachine op 30 graden. Het beste is om Ponchy te laten drogen op een droogrek, maar het is mogelijk om hem met de handdoeken in de droger te doen. Het is alleen hierbij wel belangrijk dat je niet kiest voor een hoog droog progamma. De katoenvezels kunnen hier door beschadigd raken. Als er vlekken in Ponchy zitten, kun je het beste eerst de Ponchy uitspoelen en daarna in de wasmachine doen. Hier voorkom je mee dat de vlekken er beter uit zullen gaan. Strijken wordt niet aangeraden, ook strijken kan ervoor zorgen dat de katoenvezels kapot gaan! Niet doen dus.

Zou jij een Ponchy dragen?

Liefs, Gea


Dit artikel betreft een samenwerking
De afbeeldingen zijn afkomstig van Ponchy.nl en zijn met toestemming gebruikt op glamview.nl
Advertenties

6 Replies to “Ponchy | een mix van een handdoek en badjas in één!”

  1. Niks voor mij haha, vind hem niet echt mooi. Voor kinderen misschien wel handig, maar zou het ook niet voor mijn jongens kopen.

  2. Wat een super leuke poncho volgens mij ziet die heerlijk 🙂 hij is niet echt goed voor je figuur maar welke badjas of onesie etc is dat nu wel

  3. Dit lijkt me ideaal! Ik merk dat als wij de kinderen in bad doen het soms best wel handig is om een badjas of zo iets bij de hand te hebben. Wij halen toch eerst de een onder de douche vandaan en zodra die op bed ligt dan moet de ander. Dat kan soms best wel koud zijn voor papa of mama. Handig product! Ook leuk als cadeau denk ik zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *