Mijn smartphone heb ik vaak binnen bereik, is het niet op werkgebied, dan wel privé. Het komt wel eens voor dat ik mijn smartphone op de salontafel neerleg en mijn zoontje hem vind. Hij vind het te leuk om er mee rond te lopen, maar dat is niet de bedoeling. Ik heb bij mezelf al vaak mee gemaakt dat ik hem laat vallen, laat staan dat mijn zoontje het doet. Met een duik valt de smartphone op de grond, elke keer maar hopen dat mijn scherm niet kapot zal zijn. Ik vind het daarom belangrijk om mijn smartphone goed te beschermen met goeie smartphonehoesjes. Daarom hier een aantal tips die jou zullen helpen je smartphone te beschermen! Lees maar mee.

Bescherm altijd het beeldscherm van je smartphone

Ik kan soms nogal onhandig zijn, daarom vind ik het belangrijk om mijn smartphone goed te beschermen. Een extra laagje over mijn beeldscherm is dan ook geen slecht idee. Een screenprotector zorgt er voor dat het beeldscherm niet beschadigd, maar tijdens een val is de kans aanwezig dat er een kras of barst ontstaat. Beter een beschadiging in de screenprotector, dan in het beeldscherm van je dure smartphone. De keuze van gehard glas of een plastic folie is aan jou. Ik heb op het moment een screenprotector van glas, deze vind ik persoonlijk het fijnst in gebruik en is extra sterk. Een extra telefoon accessoire zoals een screenprotector is daarom geen overbodige luxe.

Apple Iphone smartphonehoesjes selencia smartphonehoesjes
Ga voor goede kwaliteit smartphonehoesjes

Elk merk heeft zo zijn eigen uitvoering als het gaat om smartphones. Ik maak op het moment gebruik van de iPhone X die mij goed bevalt. Het enige nadeel is dat het toestel helemaal gemaakt is van glas. Nu geeft het een prachtige uitstraling, maar een goede bescherming heeft deze smartphone niet. Gelukkig is er een ruime keuze aan smartphonehoesjes gemaakt van leer, TPU&siliconen en hardcases.

Voor de echte onhandige types, is er een extreme valbescherming. Voor de beroepen die op hoge hoogtes werken zou het ook niet verkeerd zijn. Op deze manier hoef je niet direct een dure verzekering af te sluiten. Ga altijd voor goede kwaliteit, deze gaan langer mee en je kan er vanuit gaan dat het een betere bescherming bied dan een goedkopere versie. Uit ervaring weet ik dat een duurdere kwalitatieve smartphonehoesjes beter om de smartphone zijn bevestigd.

selencia smartphonehoesjes selencia smartphonehoesjes

Mijn zoektocht naar de perfecte bescherming voor mijn smartphone

Ik ging opzoek naar het perfecte smartphonehoesjes die ideaal zijn tijdens het winkelen. Als mama sleep ik veel met mij mee voor mijn zoon, een extra handtas is dan niet altijd handig. Het resultaat van mijn zoektocht is dan ook geslaagd! Ik kwam bij Smartphonehoesjes.nl de Selencia Eny uitneembare vegan lederen clutch tegen . Een stijlvolle bruine clutch waarin ik alles kwijt kan aan pasjes, briefgeld, visitekaartjes en niet te vergeten mijn mooie iPhone.

Voor de smartphone zit er een smartphonehoesje bij met een magneetbevestiging. De clutch is zelfs te vinden als iPhone 12 hoesje. Voor mijn man vond ik een mooie siliconen Apple iPhone hoesje in een donkerblauwe kleur. Hoewel het geen verrassing meer voor hem is, heb ik hem blij gemaakt met een mooie smartphonehoesje voor zijn 30e verjaardag!

Wat voor smartphonehoesjes gebruik jij het liefst?
liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking

2 Replies to “Deze smartphonehoesjes beschermen jouw smartphone perfect!”

  1. Je telefoon beschermen is zo belangrijk, helemaal met kleine kinderen. Onze boef gaat er ook steeds met de mobiele telefoons vandoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *