Ik kwam 3 fijne Glorie eau de cologne geuren tegen bij Elithair. Een eau de parfum speciaal voor mannen, die tevens door vrouwen kan worden gebruikt. Het is niet zomaar een standaard geur, het is namelijk gebaseerd op geuren van wel bekende merken, die tevens gebruikt kunnen worden als aftershave en het reinigen van de handen. Benieuwd naar de eau de cologne varianten van GLORIE? 

Glorie eau de cologne

GLORIE eau de cologne kent drie verschillende geuren en zijn gebaseerd op geuren van wel bekende merken. De flacon is uniek door de plastic spuitflacon die ze gebruiken, inplaats van een standaard glazen parfumflesje. Bovendien, welke geuren zijn multifunctioneel? Deze is in ieder geval ontzettend handig om in de tas te doen.

Door de alcohol percentage heeft het een ontsmettende en verkoelende werking. Voorkomt het na het scheren een rode en geïrriteerde huid en zorgt dat de huid kalmeert, zelfs bij een scheerwondje.

De eau de cologne is tevens te gebruiken voor het desinfecteren en reinigen van de handen, maar ook tegen wondjes, muggenbulten en rode plekjes. Deze gaat in de koffer als de zomervakantie (na corona) gaat beginnen.

Ik wordt namelijk altijd lek geprikt, dus als dit de uitkomst zal zijn, dan ben ik blij. In de GLORIE eau de cologne zit een vleugje citroen en bevat 70% alcohol. Heerlijk verfrissend, ik houd er van.

3 varianten van de GLORIE eau de cologne

GLORIE eau de cologne varianten

  •  Blue Dior – Gebaseerd op de populaire parfum van Dior.
  • Golden Million – Gebaseerd op de populaire parfum van Paco Rabanne
  • Red Hermes – Gebaseerd op de populaire parfum van Hermes

Mijn favoriete Glorie eau de cologne 

Mijn ultieme favoriet  is de Golden Million. Ik zou deze omschrijven als een frisse en subtiele geur. Prima voor alle daags en zelfs de meeste vrouwen zullen deze geur heerlijk vinden. De Blue Dior is een frisse geur, maar iets zwaarder dan de Golden Million. De geur doet mij denken aan de frisse wind en blauwe lucht.

Red hermes vind ik een echte mannen geur, aangezien deze een stuk zwaarder is dan de andere twee varianten. Deze trekt mij aandacht dan ook het minst, maar dat is natuurlijk persoonlijk! Alle drie zijn ze heerlijk en een echte aanrader. De flacon heeft een inhoud van 150 ML en is verkrijgbaar op de webshop van Elithair voor €8,95.

Welke Glorie eau de cologne zou jij willen proberen?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb mogen ontvangen

Advertenties

2 Replies to “Deze 3 Glorie eau de cologne geuren moet je proberen”

    1. Opzich snap ik dat wel, het lijkt een simpele flacon die goedkoop kan ogen. Maar de geuren zijn veel belovend! Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *