17 december 2015

Een nieuwe oplaad kabel voor mijn Ipad

Een nieuwe oplaad kabel voor mijn Ipad

Mijn Ipad gebruik ik dan ook regelmatig, voor mijn blog, het checken van mijn mail of om leuke filmpjes te kijken via Youtube. Het enige nadeel was dat mijn oplader van de Ipad al een tijdje aan vervanging toe was. Er zat namelijk een breuk in de kabel aan de kant waar hij in de Ipad zit voor het opladen. Natuurlijk is dit niet zo goed, en ook kan het zeker gevaarlijk zijn. Via GSMoplader mocht ik dan ook een nieuwe oplader naar keuze uitzoeken, geen twijfel mogelijk dat ik dus voor een nieuwe oplader koos voor de Ipad 2.


Mijn Ipad gebruik ik dan ook regelmatig, voor mijn blog, het checken van mijn mail of om tussen door leuke Youtube filmpjes te bekijken. Een Ipad is natuurlijk erg handig en is makkelijk in gebruik. Het enige nadeel aan mijn Ipad was dat de kabel van mijn oplader al een tijdje aan vervanging toe was. Er zat namelijk een breuk in de kabel, hier door wou het opladen niet zo goed meer en het opladen is natuurlijk niet zo veilig meer door dat de draadjes te zien zijn. Via de webshop GSMoplader mocht ik dan ook een product na keuze uitzoeken via de webshop, natuurlijk was er geen twijfel mogelijk dat ik koos voor een nieuwe kabel voor het opladen van mijn Ipad 2.

De webshop GSMoplader heeft dan ook een breed assortiment, ziet er dan ook mooi overzichtelijk uit. Op de webshop kun je dan ook terecht voor verschillende producten van externe batterijen, sd kaartjes tot opladers, kabels en headsets voor verschillende toestellen en zelfs tablets. Voor elk merk is er wel een product beschikbaar, zoals Apple, HTC, Samsung en nog veel meer. 

De kabel die ik ontvangen heb is de Apple 30 Pins kabel en kost €11,95. De kabel is een orgineel product en werkt dan ook goed voor het opladen. Ik ben er zeker tevreden mee. De kabel werd verstuurd in een evelop met aan de binnen zijde bubbeltjes plastic ter bescherming. De levering was dan ook snel, want de volgende dag had ik het pakket al in huis.

Liefs Gea.

17 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Klopt zijn ze vaak ook, ik vond de prijs hier dan ook echt mee vallen.

   Verwijderen
 2. Ik vind kabels ook altijd zo onwijs expensive, ik wil nu graag een nieuwe iphone maar duurt nog paar weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had laatst ook een nieuwe kabel gekocht en ben toch maar voor een wat duurdere gegaan. Dat was een goed plan van mezelf, want hij werkt veel beter dan die prut dingen van de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt die van de action werken echt niet. Deze van gamopladers is een origineel, en werkt dan ook prima

   Verwijderen
 4. Zo goedkoop? Die van mij is ook echt aan vervanging toe. Heb er eerder een van Hema geprobeerd, die het binnen een week al begaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig, de mijne slijten hier precies met de dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je een vervanger hebt gevonden! Ook helemaal niet duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De prijs valt mij nog best mee eigenlijk! Erg handig voor als je originele kabel het niet meer doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, de prijs valt hierbij echt heel erg mee!

  Merry Christmas!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je een oplader mocht uitkiezen! Super leuk.
  Fijne kerst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn dat het zo goed werkt! En super goedkope prijs voor een orgineel! Misschien even kijken voor de iphone 4 oplader voor mijn moeder die werkt wanneer die zin heeft!

  Liefs
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen