WINACTIE | Kneipp, Waleda, Max and More etc. ❤

by - februari 20, 2016


Een winactie! Ja zeker, het is alweer even geleden dan ik een winactie heb gehouden op mijn blog. Het leek mij daarom ook erg leuk om weer één voor jullie te organiseren. Voor deze winactie heb ik zelf een pakketje samengesteld met een aantal leuke producten van merken die jullie vast wel kennen, niewschierig hoe je dit leuke pakketje kan winnen? Lees dan zeker even verder..


Wat kun je winnen?
- 2x Gezichtsmaskers - Kneipp
- Hand Bath - K.O.H
- Body Oil - Waleda
- Contour palette - Max&More
- Oogschaudw palette - Max&More
- Bordje in de vorm van een vogel, met tekst - Enjoy the little things 

Hoe kun je mee doen met de winactie?
- SAVE dit bericht op Bloglovin
- Volg mij via Bloglovin
- Volg mij via Instagram
- Volg mij via Twitter
- Laat een reactie achter, & vermeld in de reactie ook jou geldig email adres.

♡ Let op! Deze winactie is dit keer alleen voor mensen uit Nederland.
♡ De winactie loopt tot Zaterdag 5 Maart 2016!
♡ Als de winnaar niet reageert na mijn persoonlijk bericht, loot ik opnieuw
♡  Laat een geldig email adres achter!

Alvast veel succes met het mee doen van de winactie! Liefs Gea.

You May Also Like

16 reacties

 1. Wat een leuke winactie!! Ik doe graag mee :) Ben benieuwd naar de max&more producten. Mijn e-mail adres is: info@kimmetjekims.nl. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig pakket! Ik doe heel graag mee en heb alle stappen gedaan. (BL Tamara TS, Instagram en Twitter @paramara1982) Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie! Iedereen die mee doet wens ik veel succes! Laat hem even aan mij voorbij gaan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig pakket! Ik doe graag mee en heb meegedaan op Facebook en Twitter. Instagram heb ik helaas niet want ik heb geen smartphone....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeerlijk! Wat een superfijn pakketje zeg, echt een verwennerij! Helemaal leuk dat je dit weggeeft aan 1 van de lezers van je blog. Ook ik maak graag een kansje, zal helemaal superleuk zijn om te winnen! :D Ik volg je op FB & bloglovin!
  Fijne zondag,
  Groetje ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meedoen en kunnen winnen is al leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne actie, ik doe graag mee! Ik ga voor het oogschaduw palette van Max&More, dat lijkt me wel wat om te proberen. Ook Hand Bath van K.O.H. spreekt me aan, met dit weer hebben mijn handen extra verzorging nodig. Groetjes, mjdveldkamp@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram liekevv24
  twitter _Liekeee
  e-mail xx_glamourgirls@hotmail.com

  Ik doe super graag mee om dit leuke pakket te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, mijn email is jonnesworld@gmail.com
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk pakket! Super leuk dat je dit doet! Pure verwennerij om dit pakket te winnen en ik doe dan ook heel graag mee!
  kar0lien1tje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, wat een super leuke winactie! Ik ben zo benieuwd naar het contour palette, de andere spulletjes zijn ook stuk voor stuk heel leuk. Ik heb alle stappen ondernomen, fingers crossed! <3 Mijn e-mail adres is irisgraaf@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een toffe winactie!
  Ik doe zeker weten mee want het zijn veel leuke items <3
  Mijn mail adres is contact@byrebeccadenise.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke winactie zeg! Ik doe graag mee :)
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel gave actie! Natuurlijk doe ik mee. Ben erg benieuwd naar de Kneipp maskers en de Max&more palette. Mijn emailadres is Nadia.ah2010{at}Yahoo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuke winactie! Ben vooral erg benieuwd naar het contourpalette van Max&More. Ik volg je op bloglovin + like dit bericht + volg je op twitter + volg je op instagram. Email: misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een heerlijk pakket, ik doe heel graag mee! Ben benieuwd naar de producten...
  Ik heb de stappen allemaal gevolgd, ga zeker meer van je blogs lezen!
  Fijne maandag! Groetjes Roos

  Roospannevis@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen