Ralph Moorman en Nienke Gottenbos Jouwbox is een feit! De 9e editie van de Jouwbox en dit keer samengesteld door Ralph Moorman en Nienke Gottenbos. In de Jouwbox zitten 11 producten die zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder hen de favorieten vallen. Lees en kijk mee naar de inhoud van de Jouwbox.


Ralph Moorman en Nienke Gottenbos Jouwbox

DeRalph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox bevat 11 producten en heeft een totale winkelwaarde van maar liefst €200. De Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox editie 9 is eenmalig te bestellen voor €49, met een abonnement betaal je per kwartaal €39. Dit kan via de website van Jouwbox. Het scheelt €10 per box, daarnaast kan een abonnement op elk moment worden opgezegd.

De Producten zijn natuurlijk en veelal biologisch, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt, daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig gecontroleerd. Er worden vijf essentiële pijlers in de keuze gebruikt die terug komen in elke nieuwe editie. De product in de box hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie.
De Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourtis Jouwbox editie 9 komt in de wel bekende kartonen doos met groene letters. Bij het openen lijkt het net een cadeau met de licht groene folie waar de producten in zijn verpakt. Het is nu tijd voor de inhoud van de Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox

Ralph Moorman & Nienke Gottenbos

De personen achter de Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox, zijn: Ralph Moorman is lr Levenmiddelentechnologe en gezondheidscoach. Ralph is de vaste ambassadeur van de Jouwbox. Samen met health vriendin Nienke Gottenbos is de nieuwste editie 9 samengesteld. Nienke Gottenbos is bekend als De Groene Vrouw en als auteur van de PoepDokter. Als darmfloratherapeut en voedingsdeskundige weet ze alles van de invloed van voeding en supplementen op je (darm) gezondheid!
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox 5th Season

5th Season Fruit – 100% Gevriesdroogd Fruit | €1,49

Als ik ergens blij van wordt dan is het fruit, gedroogd fruit is daarin tegen makkelijk om mee te nemen als snack. Deze gevriesdroogde 100% ananas bevat maar 50 calorieën. Ze zijn glutenvrij, hoog in vezels, bevatten geen suiker en zijn vegan. Ook zijn ze rijk aan vitamine C. Een gezond tussendoortje die ook geschikt is voor kinderen. Per zakje die word verkocht, word er 1p gedoneerd aan de Farm Africa. Zij ondersteunen boeren in West-Afrika om een eerlijke prijs te krijgen voor het verbouwen van alle groente en fruit.

Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Mudmasky – Leave-Me-On Summer Mask SPF15 | €49

Een goede bescherming tegen de schadelijke UV-stralen is belangrijk om rimpels te voorkomen. Mudmasky heeft een beschermende Leave-Me-On Summer Mask met plantenextracten en bloemen. Je huid wordt gevoed en voelt totaal niet vet aan op de huid. Het kan dagelijks gebruikt worden als verzorgende creme.

Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Chufa – Biologische Gepelde Chufa’s 175 gram | €4,25

Toen ik voor het eerst de verpakking zag dacht ik dat het een noot was. Deze superfood is echter geen noot, zaad, peulvrucht of graan, maar een knol! Om extra vezels binnen te krijgen is deze knol een fijne tussendoortje en heerlijk over het ontbijt. Ze zijn glutenvrij en hebben een zoete smaak. Ze bevatten gewone vezels en probiotica. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar ze smaken heerlijk en zoet!
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Biobite – Kefiaar Water met smaak van sinaasappel | €2,25

Ontzettend leuk om een gezond drankje in de Jouwbox te zien. De Kefiaar Water met sinaasappel smaak is een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Het drankje is 100% plantaardig, allergeenvrij en glutenvrij voedingssupplement die een goede werking heeft op de darmflora, microbioom. Het is het beste om het Kefiaar Water nuchter op de morgen te drinken. Het ondersteunt de normale darmwerking en het stimuleren en ondersteunen van een regelmatige stoelgang. Een Biologische drank, met een fris tintelende smaak, vol vitaminen, mineralen en aminozuren. Persoonlijk is het niet mijn smaak, het heeft iets weg van bronwater met koolzuur. Dit is een persoonlijke voorkeur en betekend niet dat ik het zou afraden, want het beloofd veel goeds voor je darmflora en stoelgang. Iets wat ik dagelijks wel zou kunnen gebruiken met mijn PDS klachten.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Mattisson – Biologische Lijnzaad Gebroken | €2,05

Ik gebruik lijnzaad graag door mijn ontbijt om extra vezels binnen te krijgen. Het heeft een goede werking op je darmflora en darmfunctie. Het bevat antioxidanten die beschermen tegen schadelijke stoffen. Lijnzaad is het zaad van de vlasplant, de plant waar ook linnen van wordt gemaakt. Lijnzaad bevat vezels foto-oestrogenen, omega 3 en polyfenolen die ontstekingsremmend werken.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Niche4Health – Collageen Type 1 Gehydrolyseerd (7 Sachets) | €10,43

Collageen is een eiwit dat jouw lichaam al aanmaakt en zorgt voor de elasticiteit en sterkte van je gewrichten, spieren, botten en je huid. Met de collageen van Niche4Health kun je gemakkelijk thuis of onderweg een zakje nemen van 10 g collageen poeder. Het kan de gedeelte aanvullen dat de peptides een natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren. De zakjes van Niche4Health zijn allergeen vrij en daarom ook een goede uitkomst voor personen met een lactose-intolerantie. Het kan worden toegevoegd aan thee, water, koffie, yoghurt of door een smoothie.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Piroche Cosmetics – Pure Hydration Serum | €24,95

Een hydraterende serum gevuld in 4 ampullen met hyaluronzuur en Q10. De ultralichte textuur van het zuivere hydratatieserum is de dorstlesser voor de huid. Het geeft een diepe hydratatie en een fluweelzacht gevoel. Het bevat een mengsel van twee verschillende vormen van hyaluronzuur en en natriumhyaluronaat. De Q10 in het serum werkt als een antioxidant en synergetisch met vitamine E en carnitine voor het verstevigen van de huid. Het kan worden gebruikt in de morgen en avond op het gezicht, hals en decolleté.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Natural Temptation – Charge You Up | €3,49

Het leuke aan dit merk is de vormgeving van de verpakking, fleurig en kleurrijk. Het is een biologische groene thee met een frisse citroengras. Naast citroengras bevat deze thee pepermunt en venkelzaad die goed zijn voor de spijsvertering en je darmen.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Vitals – Vrouwenformule pro 45+ | €32,95

Deze formule is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met de leeftijd van 45+. Het bevat bijzondere nutriënten ter ondersteuning van de fysieke en mentale balans. De formule bevat verschillende kruiden die voor bepaalde symptomen kunnen helpen tijdens de overgang. Denk aan opvliegers, prikkelende gevoelens, wisselende stemming en nachtzweten. Ook stress, lichaamscellen beschermen tegen vrije radicalen, het behouden van een goede bloedcirculatie en soepele bloedvaten. Voor mij is dit supplement echter nog niet van toepassing, aangezien ik 29 jaar oud ben, maar voor vrouwen rond de 45+ zou het een fijne oplossing zijn als het gaat om de overgang.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Lactibiane – Tolerance 30 caps €30,85

Een gezonde darmflora is ontzettend belangrijk. Denk aan probiotica, die zorgt voor goede darmbacterien, voor de opname van voedingsstoffen en het bestrijden van giftstoffen. Er zijn verschillende soorten probiotica die onderverdeeld kunnen worden in stammen. De stammen in Lactibiane Tolerance zorgen naast algemene versterking, erg goed in het ondersteunen van het imuunsysteem en het remmen van ontstekingen. Ze reguleren histamine, een stofje die zorgt voor allergische reacties. Lactibiane Tolerance versterkt de barriere, waarmee je tolerantie wordt verhoogd tegen schadelijke indringers. Allergieën, (voedsel)intoleranties, en huid- en slijmvliesklachten tegen gaan. Je kunt denken aan hooikoorts, glutenintolerantie, leaky gut, eczeem, jeuk, (zon) uitslag, candida en allergische luchtwegklachten.
Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

The Health Factory – Nano zilver 200 ML | €34,95

Het is een bekende natuurlijk antibioticum die van ouds al werd gebruikt. Het werd in 1930 al voorgeschreven door artsen en apothekers tegen kwalen die veroorzaakt werden door bacteriën, virussen en andere ziekmakende stoffen. Het werd ingezet voor blaasontstekingen, darmproblemen, kiespijn, paroditis, keelpijn, griep en verkoudheid, oogontsteking, candida en virusinfecties. Nano zilver kun je gebruiken als spray om je handen te ontsmetten van bacteriën, virussen en andere ziekmakers. Ook je telefoon, toiletbril, deurkrukken, vuilnisbak kun je ontsmetten met deze spray.

Ralph Moorman & Nienke Gottenbos Favourits Jouwbox | Unboxing editie 9

Eerste Hulp Bij Darmklachten – Exclusief voor Jouwbox-fans

Een gratis Poepdokter Masterclass T.w.v. €49

 

Welke producten spreken jou aan?

Betreft een artikel met gekregen producten ter review

6 Replies to “Ralph Moorman en Nienke Gottenbos Jouwbox | editie 9”

  1. Ik had nog nooit van de box gehoord. Toch maar eens gaan kijken of ik die niet kan aanvragen, want het lijken me echt wel leuke dingen die erin zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *