Hoewel ik niet dagelijks haarproducten gebruik om mijn haar te fixeren, doet mijn man dat juist wel. Ik mocht mijn man kennis laten maken met Glorie. Het haar merk die bekend staat om zijn goede haar wax, namelijk de Glorie Fixation haar wax. En wat maakt deze haar wax nou juist zo bijzonder? Als je het vaker hebt geprobeerd, dan weet je dat kappersmerken totaal andere fixatie bieden en vaak goed blijven zitten. Glorie Fixation haar wax is daarentegen totaal anders, omdat ze geuren bevatten die geïnspireerd zijn op bekende parfum merken als Dior, Hugo Boss, Paco Rabanne en Hermes. Hieronder vertel ik jou meer over de 4 verschillende Glorie Fixation haar wax.

Glorie Fixation haar wax potten Glorie Fixation haar wax

Het merk Glorie kende ik al eerder van de welbekende Glorie Eau de Cologne. Dit zijn heerlijke geuren die net als de haar wax geïnspireerd zijn op bekende geuren als Dior, Hugo Boss, noem maar op! De geuren zijn tevens unisex dus zoals door vrouw als man te gebruiken. Deze geuren vind je ook in de Glorie Fixation haar wax. De haarwax zit in een stevige grote pot met draaidop, waarmee je de haar wax makkelijk kan open. Elke pot heeft zijn eigen kleur en haar sterkte. Alleen al de pot vind ik een plaatje om te zien in de badkamer. Voordeel! Je haar ruikt heerlijk en zit bovendien perfect in model.

Glorie fixation haar wax pink bossGlorie Fixation haar wax Pink Boss 

De Glorie Fixation haar wax Pink Boss haar wax heeft een lichte hold en voorziet het haar van een natuurlijke glans. Te gebruiken bij alle haartypes en zorgt er voor dat het haar gedefineerd en gefixeerd wordt. Zo blijft het haar gedurende dag prachtig in model. Het leuke aan deze de Glorie haar wax zijn de geuren. Deze geur is gebaseerd op het bekende parfum merk Hugo Boss. De verpakking heeft een paarse kleur.

Glorie fixation haar wax Golden Million

Glorie Fixation haar wax Golden Million

De Glorie Fixation haar wax Golden Million heeft een lichte hold en voorziet het haar van een natuurlijke glans. Te gebruiken bij alle haartypes en zorgt er voor dat het haar gedefineerd en gefixeerd wordt. Zo blijft het haar gedurende dag prachtig in model. Het haar blijft kneedbaar en eenvoudig te restylen omdat de wax niet hard of stijf wordt. Deze Glorie Fixation haar wax Golden Million heeft een heerlijke geur die geïnspireerd is op het bekende parfum merk Paco Rabanne. De verpakking heeft een gele kleur.

Glorie fixation haar wax Blue DiorGlorie Fixation haar wax Blue Dior

De Glorie Fixation haar wax Blue Dior is geïnspireerd op het parfum merk Dior. De haar wax heeft een natuurlijke afwerking en een stevige hold te gebruiken bij alle haartype. Glorie Fixation haar wax Blue Dior zorgt er voor dat het haar wordt gedefinieerd en gefixeerd. De formule zorgt voor extra body, volume en textuur. Zo blijft je haar gedurende de gehele dag mooi in model, zonder een plakkerig of vette laag achter te laten. Glorie Fixation haar wax Blue Dior komt in een blauwe verpakking. 

Glorie fixation haar wax Red Hermes

Glorie Fixation haar wax Red Hermes

De Glorie Fixation haar wax Red Hermes is geïnspireerd op het parfum merk Hermes. De haar wax is geschikt voor alle haartype en zorgt ervoor dat het haar wordt gedefinieerd eng gefixeerd. Door de sterke hold blijft het haar gedurende de gehele dag mooi in model. Voor de extreme kapsels is dit de perfecte match, je creëert de mooiste vormen, het haar krijgt een natuurlijke glans en blijft goed zitten. De Glorie Fixation haar wax Red Hermes komt in een rode verpakking. 

Glorie Fixation haar wax potten

Wat vinden wij van de Glorie Fixation haar wax?

De Glorie Fixation haar wax is verkrijgbaar in verschillende varianten, sterktes en resultaten. Glorie biedt hierdoor voor iedereen een perfecte match als het gaat om het stijlen van het haar. Bovendien heeft elke Glorie Fixation haar wax een heerlijke geur die geïnspireerd is op een bekend parfum merk, dit kende ik nog niet. Het geeft een fijne toevoeging aan de haar gel, tevens hoef je geen luchtje op te doen als je de deur uit gaat. De geur van de haar wax is heerlijk aanwezig, niet te sterk, maar goed genoeg door heerlijk te ruiken de gehele dag. 

Samen met mijn man deel ik een groot favoriet, namelijk de Glorie Fixation haar wax Golden Million en de Glorie Fixation haar wax Pink Boss. Deze geuren van de haarwax spreekt ons het meeste aan. Als het gaat om de stijling van het haar zijn ze alle vier goed in gebruik. Vooral mijn man heeft veel gebruik gemaakt van deze heerlijke en fijne haar wax en was er ontzettend blij mee. Elke Glorie Fixation haar wax heeft zo zijn eigen kleur substantie en verpakking. De haar wax is niet te dun, ook niet te hard, precies er tussen in en dat vinden wij prettig werken.

Glorie Fixation haar wax substantie

Verkrijgbaarheid van de Glorie haar wax

De Glorie Fixation haar wax varianten zijn verkrijgbaar in de webshop van Elithair. Ze kosten €6,95 p/s voor 150 ML.

 

Wat vind jij belangrijk bij het aanschaffen van een haarproduct?
liefs gea van glamview

Advertenties

2 Replies to “4 Bijzondere Glorie Fixation haar wax”

    1. Leuk he, eens wat anders dan de standaard haar wax geuren. Naast de werking vind ik dat inderdaad ook wel prettig, anders stinkt je haar ook nog eens. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *