Hallo lieve lezer. De zomer is begonnen, dus kunnen je oksels, benen en bikinilijn wel wat extra aandacht gebruiken. Met de nieuwe Wilkinson Intuition Complete kun je gemakkelijk bij de lastigste bereikbare en intieme plekken komen met de slanke scheerkop. In een handomdraai ben jij klaar voor de zomer! Lees je mee?

Wilkinson Intuition complete scheermes

De Wilkinson Intuition Complete heeft een prachtige roze kleur, een smalle scheerkop en bevat een skin-protect gel rondom het mesje. De skin-protect gel zorgt er voor dat de scheermes soepel over je huid glijd onder de douche, hierdoor is extra scheerschuim niet meer nodig. Meestal gebruikte ik een scheermes in combinatie met scheerschuim, ik wil nu niet anders meer dan de Wilkinson Intuition Complete.

Wilkinson Intuition Complete Scheermes
Ik merk namelijk dat mijn huid beter reageert, als ik de scheermes in combinatie met de protect-gel gebruik. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt na het scheren zijde zacht aan. Er zullen vast meer vrouwen zeggen dat de rode bultjes op de huid een jeukende reactie kunnen geven, ik herken dit zeker. Naast de protect-gel, vind ik de smalle scheerkop fijn in gebruik.

De scheerkop glijd gemakkelijk over de huid en beweegt met de beweging van het scheren mee. Vooral bij de intieme zone is dit ideaal, geen gekke bochten of bewegingen meer tijdens het scheren. De protect-gel schuimt goed, waardoor je echt geen extra scheerschuim meer nodig hebt. Ik ben verrast!

Wilkinson Intuition Complete Scheermes

Meer scheersystemen

Naast de Wilkinson Intuition Complete scheermes, zijn er meerdere scheersystemen verkrijgbaar van Wilkinson. Denk aan een persoonlijke voorkeur die bij iedereen anders is. De Wilkinson Hydro Silk, geeft twee uur na het scheren hydratatie door de Hydra Renew Serum.

De Wilkinson Intuition Sensitive Care is een scheersysteem met scheerschuim in een, of de Quattro for Woman, een scheermes dat heel makkelijk in gebruik is terwijl je de haartjes verwijderd. Dit scheersysteem heeft vier mesjes en een bescherm systeem, die zorgt voor een veilige en gladde scheerbeurt.

Welk scheersysteem gebruik jij het liefst?

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review
Advertenties

16 Replies to “Wilkinson Intuition complete scheermes”

  1. Dat klinkt goed, zelf gebruik ik altijd ontharingscreme, omdat ik bang ben mezelf te snijden. Ben soms nogal eens een kluns

    1. Dat heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Ik kan soms ook best een kluns zijn hoor. Heb mezelf inderdaad wel eens per ongeluk gesneden bij het scheren van mijn benen.

  2. Ziet er goed uit en schappelijke prijs. Ik heb wel vaker Wilkinson en eigenlijk altijd wel tevreden.

  3. ik heb er een van gilette en die bevalt mij prima. dit merk heb ik ook gehad en was ik ook tevreden over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *