Vaderdag komt eraan, dat betekend dat wij die ene persoon in het zonnetje mogen zetten. Toch blijft het een struggle als het gaat om het verzinnen van het juiste cadeau. Samen met mijn zoontje Julius heb ik mijn man (papa) een prachtig overhemd cadeau gegeven voor vaderdag. Wij wisten dan ook dat hij een mooie roze overhemd op zijn verlanglijstje had staan. HemdvoorHem was de redder in nood voor vaderdag.  We hebben een mooie roze Redmond Modern Fit overhemd besteld.

HemdvoorHem is een webshop speciaal gericht op mannen, met een breed aanbod aan overhemden, t-shirts, polo’s, sokken, vrijetijdskleding, parfum, accessoires en mooie giftsets. Er zijn verschillende merken zoals: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Armani, Calvin klein, Happy Socks, Lacoste, Olymp, Eterna etc.

Redmond overhemd vaderdag cadeau
Redmond overhemd kraag detail
Redmond overhemd roze Redmond Modern Fit overhemd, roze

Mijn man (papa) draagt graag overhemden, het perfecte cadeau vond ik dan ook bij HemdvoorHem, een overhemd van het merk Redmond. Het is een licht roze overhemd die licht getailleerd is, de maat was dan ook perfect gekozen. Redmond overhemden zijn er dan ook in verschillende prints en kleuren. Is licht roze niet jou ding? Er zijn meer trendy overhemden te vinden van Redmond, of bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste etc.

Redmond overhemd vaderdag vader en zoon
Conclusie

We hebben het overhemd alvast gegeven aan papa, aangezien het een prachtig overhemd is. Natuurlijk wouden wij de kwaliteit en de echte kleur wel eens bekijken. Het is een Redmond overhemd in een Modern Fit model. De kwaliteit van het Redmond overhemd is dan ook goed. Het overhemd is gemaak van een fijne, stevige stof die prettig aanvoelt.

De naden zijn prachtig afgewerkt en na het wassen blijft het overhemd net zo mooi. Wij zijn dan ook gewend van HemdvoorHem dat ze een fijne kwaliteit aan merken aanbieden. Zo hebben wij eerder een luxe overhemd voor heren besteld van het merk Tommy Hilfiger. Dit was een mooie licht blauwe overhemd die hem ook prachtig staat.

Onze zoon vond het helemaal geweldig toen hij het cadeau aan papa mocht geven. Het Redmond Modern Fit overhemd doet al veel voor papa, maar vooral de glimlach op het gezicht van je zoon maakt het helemaal bijzonder. Hij vind de kwaliteit net zo goed als de vorige kleding die wij hebben besteld op de webshop. Een prachtige stof met de perfecte, licht roze kleur. Hij wilde hem dan ook direct aan.

Wat geef jij cadeau op vaderdag?

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *