Alles wat ik gedurende een week beleef, ervaar en graag bij stil sta fotografeer ik. Zo heb ik regelmatig deze terugkerend rubriek op Glamview. In dit artikel deel ik de leukste foto’s van de afgelopen week afkomstig van mijn iPhone. Ben jij benieuwd naar mijn Week PLOG: Mooie herfst kleuren en heerlijke Sushi eten?

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Wij zijn terug van een mooie vakantie in het prachtige Spanje. Hoe verder wij richting Nederland gingen, hoe kouder dat het werd. Het mooie aan deze maanden zijn de gekleurde bladeren. Het is echt herfst in Nederland daar kan ik wel van genieten.

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.
Ik liet mijn wenkbrauwen verven bij mijn schoonzus. Na de vakantie was het nodig om het bij te werken. Samen met mijn lieve zoon maakte ik deze foto.
Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Op het moment is Julius volop bezig met nieuwe dingen te leren. Vooral het leren zitten vind hij ontzettend interessant. Toen ik een foto maakte keek hij mij verbaasd aan.

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Ik kreeg bezoek van een vriendin, samen hebben wij gewinkeld in het winkelcentrum. Om de dag af te sluiten bestelden wij Sushi bij I love Sushi in Groningen. Het was heerlijk!
Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Spelen in de grote stoel van Ikea vind hij prachtig!

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Thuis van vakantie ben ik direct weer begonnen met mijn favoriete maaltijdshakes van Herbalife. Het is ontzettend makkelijk te maken en ook heel lekker. Ik maakte de shake dit keer met aardbeien, banaan, glutenvrije havermout, sojamelk en Herbalife aardbei proteïne poeder.

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Op vrijdag gingen wij lunchen bij schoonmoeder. Ze had zelfgemaakte eisalade gemaakt en heerlijke broodjes en speltcrackers gekocht.
Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Julius en onze lieve hondje waren ook mee naar schoonmoeder. Samen lagen ze heerlijk te genieten op de slaapzak.

Hij wordt al zo groot <3

Mijn week in foto's # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.

Samen met mijn man waren wij op visite bij een goede vriendin van mij. Samen hebben wij thee gedronken en had ze speciaal voor mij een glutenvrije muffin gekocht. Deze van Yam is echt een aanrader.
Advertenties

2 Replies to “Week PLOG: Mooie herfst kleuren en heerlijke Sushi eten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *