Hallo lieve lezer! In het winkelschap van één van mijn favoriete budget merken kwam ik het Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More tegen. Een donker groene verpakking, met een vintage twist er aan gegeven, van meerdere bloemen. Alleen al van de verpakking doen mijn ogen stralen. Heb jij ook z’n zwak voor mooie verpakkingen? Na het openen van het Floral Romance Eyeshadow palette wist ik het, ik moet deze hebben! Van bruin tot roze, paarse tinten waar je romantische looks mee kan creëren. Hieronder vertel ik jou graag meer het Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More. Lees je mee?

Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More
Floral Romance Eyeshadow palette

Het Floral Romance Eyeshadow palette bevat 21 verschillende oogschaduw kleuren, waarmee je de meest romantische ooglooks creëert! Met het oogschaduw palette kun je meerdere kanten op. Denk aan een mooie subtiele look tot het creëren van een fantastische intense ooglook met donkere kleuren. Ik vind het zelf leuk om te spelen met meerdere kleuren combinaties, maar vaak blijft het wel een mooie subtiele variant. Voor een feestje kun je de ooglook intenser maken door de oogschaduw nat aan te brengen.

Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More binnenkant

Op het eerste opzicht zien de kleuren er prachtig uit. Er zitten verschillende kleuren tinten in, zelfs van bepaalde kleuren als bruin, roze, paars, groen, goud en zilver. Niet alle oogschaduw kleuren zijn mat, er zitten namelijk meerdere glitter tinten tussen.

Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More oogschaduw kleuren

Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More oogschaduw swatches

Ik heb de kleuren één voor één uitgeprobeerd op mijn arm, de pigmentatie stelt mij totaal niet teleur! Max&More is niet voor niets een groot budget favoriet van mij geworden. De kwaliteit verbeterd echt continu, wauw! Ik vind vooral de kleur ” leaf ” (donker groen) en “elegance” (donker paars) prachtig. Deze hebben een echte wauw-factor! Naast het Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More, heb ik nog één variant op het oog die ik graag zou willen aanschaffen.

Lees ook – Essence Benvenuti a Roma Eyeshadow palette review

make-up look Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More
ogen dicht make-up look Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More

Heb jij al eens een oogschaduw palette van het merk Max&More gebruikt?

liefs gea van glamview

Advertenties

22 Reacties

  1. Max&more kende ik nog niet, het pallet ziet er wel erg mooi uit! Met 21 verschillende oogschaduw kleuren kan je best toch erg creatief zijn! Zelf hou ik wel liever van matte kleuren. De glitter kleuren vind ik hier wel mooi op de foto, net als
    De matte natuurlijk.

  2. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette en de pigmentatie stelt zeker niet teleur voor die prijs! Mooie ooglook heb je er ook mee gemaakt.

  3. Lijkt me een fijn palette om te gebruiken, omdat er niet alleen verschillende kleuren inzitten, maar je kan ook makkelijk wisselen tussen mat of glitter. Welke is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.