Duurzaam en vriendelijk voor het milieu, we zijn er veel mee bezig. Zelfs in je tuin kun je hier goed op letten. Design tuinmeubels kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden en zijn gemaakt van hout, aluminium en kunststof. Deze materialen gaan lang mee en zorgen er daarom voor dat je niet continu nieuwe tuinmeubelen hoeft aan te schaffen. Ik deel in dit artikel drie design tuinmeubels die je tuin nog mooier maken.

Design tuinmeubels

De design tuinmeubels van hout kun je het beste behandelen met een beschermolie, zo gaat het hout nog langer mee en blijft het mooi tijdens slechte weersomstandigheden. Aluminium en kunststof hebben daarin tegen nog minder onderhoud nodig. Het mooie aan deze tuinmeubelen zijn de natuurlijke uitstraling, strak, modern en zijn licht van gewicht. Wil jij je tuinmeubels verplaatsen, dan is dit makkelijk om te doen. De design tuinmeubelen hebben dan wel een hoge prijs, maar kunnen daarin tegen jaren lang mee en zijn gemaakt van duurzame materialen.
Design tuinmeubels voor in de tuin

Luxe Loungeset

Heb je een grote tuin met terras, dan is het prachtig om te kiezen voor een luxe loungeset. De Exotan Paradiso Loungeset heeft een onderstel die gemaakt is van aluminium, met daarop comfortabele stevige kussen van all weather Nanotex materiaal.

Begint het te regenen en ben je vergeten de kussens uit de loungeset te halen? Iedereen zal dit wel herkennen, maar gelukkig kunnen deze kussens wel tegen water. Ze blijven mooi, ondanks de slechte weersomstandigheden.

De lounge set kan zelf worden samengesteld en tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is zelfs mogelijk om een loungeset te samenstellen voor 6 personen. Voor bezoek of een tuinfeest is dit natuurlijk ideaal! Je hebt weinig onderhoudt aan deze zet, bevat duurzame materialen en bovendien heeft het een prachtig design!

Design tuinmeubels voor in de tuin

 

Tuinhaard

Voor de koudere avonden is de Happy Cocooning rvs tuinhaard een goede optie. Het is een rechthoekige tuinhaard, gemaakt van teakhout en rvs omranding. Deze combinatie geeft een strakke en luxe uitstraling, en ziet er mooier uit dan de standaard tuinhaarden die je kunt kopen. Het bevat lava stenen en keramische hout stammen, gasslang en een speciale beschermhoes die tegen water kan. De welbekende All Weather beschermhoes.

Lees ook:  De 3 beste tuinstoelen voor deze zomer voor in de tuin

Design tuinmeubels voor in de tuin

 

Groot romantisch ligbed

Om echt te genieten van de omgeving en pure luxe, is de 4 Seasons Outoor Valentine ideaal. Het is een groot ligbed waar meerdere personen op kunnen liggen. Het is leuk om samen met je vriend/vriendin en/of man/vrouw een gezellige avond te organiseren met heerlijke hapjes en drankjes.

De kussens zijn waterbestendig en een wicker gemaakt van kunststof vlechtdraad. Het kan niet gaan schimmelen of rotten omdat het gemaakt is van kunststof. Het kan daarom jaren mee, is onderhoudsvriendelijk en verkleurt bijna niet.

Het zit comfort van ligbed is dan ook goed. Het heeft een rugleuning en een goede afstelling aan zithoogte. De kussens zijn gevuld met foam en heeft een absorberende functie die je lichaamsvormen aanneemt.


Zou jij kiezen voor een duurzame design tuinmeubel?
Liefs, Gea

Dit artikel betreft een samenwerking

Advertenties

2 Replies to “3 Design tuinmeubels die je tuin mooier maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *