TAG | Mijn leven in 20 vragen!


Artikelen die ik zelf altijd graag lees op blogs, zijn persoonlijke artikelen. Hoe leuk is het om de persoon achter het scherm beter te leren kennen. Ook de artikelen waar viel persoonlijke diep gang in zit, kan ik mij hellemaal in mee laten gaan. Persoonlijke artikelen worden op mijn blog ook veel gelezen door jullie, en daarom leek het mij leuk om weer eens een tag in te vullen. Op verschillende blogs ben ik hem al eens vragen tegen gekomen, de blog van Kimberley gaf mij vandaag dan ook de doorslag om hem in te gaan vullen. Deze tag bevat 20 leuke vragen, waar ik antwoord op zal geven.

Wat is jouw favoriete kleur?

Eigenlijk heb ik best veel favoriete kleuren, maar één echte favoriet blijft toch wel baby roze en violet. Voor kleding items, ga ik de laatste tijd veel voor nude kleuren, zoals beige of licht bruin en in ons interieur vind je veel wit terug. Ja, wit is natuurlijk niet echt een kleur, maar het is prachtig te combineren met verschillende accessoires en andere meubels.

Wat is jouw droombaan?

Ik heb veel verschillende banen wel al gehad, zo werkte ik een paar jaar geleden in de zorg met Dementerende ouderen. Mijn hart licht hier zeker nog steeds, maar in de loop der jaren kwam ik er ook achter dat ik graag mensen help met het begeleiden van voeding etc. Ik doe op dit moment nog steeds de opleiding voedingsdeskundige, en kan mij sinds kort ook member noemen bij Herbalife. Mijn passie voor dit werk is sterk, en ben zo blij dat ik hier mee begonnen ben. Stiekem zou ik het ook super tof vinden, om groter te worden met mijn blog.

Wat is jouw favoriete getal?

Een favoriete getal heb ik niet echt, en anders zou ik zeker gaan voor een rond getal denk ik.

Waar zou jij op jezelf willen wonen?

Ik heb eigenlijk altijd wel gezegd, ik ga nooit op mezelf wonen in de stad, maar het liefst in een dorp. Grappig als ik nu terug kijk op hoe ik veranderd ben in een korte tijd, ik woon nu samen met mijn lieve vriend in de stad. Ook is dit zeker een plek waar ik dol gelukkig ben op dit moment! Heerlijk om op de fiets te stappen, en fijn alles in de buurt te hebben waar ik heen wil in de stad.

Wat is jouw favoriete manier van reizen?

Reizen is echt een hobby, die mijn vriend en ik samen hebben. Wij zijn dan ook al veel op reis geweest naar verschillende landen en steden. Ik ben dan ook zo blij dat ik dit mag mee maken in het leven, en de mooiste plekken kan bezoeken. Wij reizen veel met het vliegtuig, maar sinds kort vinden wij het ook fijn om in de zomer met ons eigen caravan op pad te gaan.

TAG | Mijn leven in 20 vragen

Wat doe jij in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten, bakken of koken, en vooral bloggen. Het sporten heb ik begin dit jaar weer opgepakt bij de Basic Fit hier in de stad. Ik ga vaak samen met vrienden heen, en doe dan fitness of een virtuele groepsles. Als ik de kans er voor krijg, vind ik het ook tof om te reizen samen met mijn vriend. In de andere vraag heb ik dit al nader beantwoord. Ook Blog ik graag in mijn vrije tijd, neem ik graag video’s op voor mijn YouTube kanaal of fotografeer ik graag. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan famillie, vrienden, mijn vriend en niet te vergeten mijn lieve hond.

Wat is jouw favoriete kledingwinkel?

Voor kleding ga ik absoluut naar de H&M, Costes, Mango, Vero Moda, en de Primark. Mijn sieraden heel ik het liefst bij de Lucardi, vooral echt zilveren of gouden sieraden kun je mij heel blij mee maken.

Van wie zou jij nog een concert willen mee maken?

Een concert zou ik niet zo snel heen gaan denk ik, maar als ik echt moest kiezen Beyonce. Ik heb haar liedjes altijd al fijn gevonden om naar te luisteren.

Wat is jouw favoriete thee?

Ik drink overdag het liefst veel thee, soms wel een paar kopjes achter elkaar als het kan. Het liefst kies ik dan voor groene thee. Verschillende smaken van groente thee, en anders kruiden thee. Zwarte thee drink ik vrijwel nooit meer, alleen op mijn werk af en toe.

TAG | Mijn leven in 20 vragen

Verzamel jij iets?

Al jaren spaar ik veel proefmonsters, vooral van beauty producten, of parfum. Ik blijf dit stiekem nog steeds leuk vinden. Bij de parfumerie krijg je bij het kopen van parfum altijd nog steeds proefjes mee, echt tof!

Ik kan niet slapen zonder?

Dat is zonder twijfel echt een deken, ik krijg het vaak al snel koud. En anders wordt ik steeds wel wakker, en ben ik opzoek naar het deken in het donker.

Als je 1 miljoen zou winnen? Wat zou je er dan mee doen?

Deze vraag denk ik zelf ook wel vaak aan, wat zou je er dan mee gaan doen? Mijn vriend en ik hebben het er ook wel eens over. Ik denk een deel van onze hypotheek al wel aflossen, dit is altijd mooi mee genomen voor de toekomst. Ook zo ik zeker graag een leuke reis gaan maken, en veel van het andere geld fijn gaan sparen.

Wat is jouw favoriete make-up merk?

Het liefst gebruik ik veel low Budget make-up, vaak ga ik hier al snel voor. Toch vind ik ook zeker sommige merken van de high end ook zeker fijn. Vaak besteed ik wel mijn geld al eerder aan producten van Essence, en soms zelf het merk van de Action Max&More. Voor de High end merken koop ik graag producten van Dior, en YSL.

Wat is je favoriete lekkernij?

Op dit moment kan ik echt genieten van Ongezouten noten of olijven met knoflook. Ook heel af een toe een proteïne reep van Herbalife, die ik zelf verkoop vind ik ook zo heerlijk. Deze zijn ook nog eens verantwoord.

Wat is je favoriete seizoen?

Ik vind het Lente en Zomer seizoen allebei wel fijn. In de Lente vind ik het vooral leuk om de natuur te zien veranderen. De bladeren krijgen weer kleur, en de bloemen kommen weer op. Dit geeft mij persoonlijk altijd z’n vrolijk gevoel van binnen. In de zomer vind ik vooral de warme temperaturen fijn, heerlijk genieten van het zon en zwemmen.

TAG | Mijn leven in 20 vragen

Slaap jij met de deur open of dicht?

Met de deur dicht.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Op dit moment loopt er wel één, namelijk van de Marie Clair. Op mijn verjaardag kreeg ik dit jaar een bladcadeau waar door ik voor 3 maand een tijdschrift kon uit kiezen. Maar daarnaast zou ik het zelf nooit doen, als ik een tijdschrift wil koop ik het in de winkel. Vaak kies ik dan de Cosmopolitan of de Santé.

Wat deed jij de afgelopen nacht rond 00:00 uur?

Samen met mijn vriend was ik op visite bij vrienden. Wij hebben gezellig samen wat gedronken.

Liefs Gea

12 Reacties

  1. Wat een leuke tag is dit! Mijn favoriete kleur is ook baby roze en ik drink per dag ook ontzettend veel thee eigenlijk, haha 🙂

  2. Hele leuke tag! Inderdaad is het leuk om persoonlijke dingen te lezen op blogs, en zeker in tags, dat leest ook lekker weg. 😉

  3. Leuk om te leze ik kan ook niet slapen zonder deken! Behalve op het strand want dan is het zo warm en dan kan ik echt genieten van die zon die op mijn lichaam brand dat ik zo lekker in slaap kan vallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *