Herken je dit? Je bent de verjaardag van een dierbare vergeten, maar wilt dit absoluut niet nog een keer laten gebeuren. Gelukkig is hier een goede oplossing voor: een verjaardagskalender! Een verjaardagskalender ontbrak echter nog in ons huis en ging daarom opzoek. Uiteindelijk kwam ik de Purpuz verjaardagskalender die daarnaast een extra handigheidje heeft. De Purpuz verjaardagskalender heeft ruimte om de verjaardag van dierbaren op te schrijven en bevat 250+ tips aan cadeau ideeën voor jong en oud! Hieronder vertel ik jou meer over deze handige tool. Lees je mee?

Purpuz verjaardagkalender

De meeste mensen die ik ken hebben een verjaardagskalender in het toilet hangen. Een tool die niet kan ontbreken, maar vanaf ons samenwoon avontuur ontbrak er al een verjaardagskalender in ons huis. Het moment is daar, dat ook wij één hebben aangeschaft. Vooral om het feit dat wij kort geleden zelfs eens een verjaardag zijn vergeten. Geloof mij, je voelt je dan best even dom.

Met de Purpuz verjaardagskalender vergeet je geen enkele verjaardag!

Samen met mijn man heb ik gekozen voor de Purpuz verjaardagskalender, waar tevens 250+ cadeau tips in verwerkt staan. Ik vind het een goed concept van Purpuz, aangezien veel mensen regelmatig opzoek zijn naar cadeau tips en ik ben er één van! Hoe ouder een een persoon wordt, hoe lastiger ik het vaak vind. Wanneer je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, heb je immers veel al. De Purpuz verjaardagskalender geeft daarentegen unieke cadeau tips, die inspireert jou wellicht net zo goed.

Purpuz verjaardagkalender aan de muur

Het uiterlijk van de Purpuz verjaardagskalender kan ik omschrijven als simpel, clean en modern. De voorkant van de verjaardagskalender is gemaakt van een hard grijs karton, net als de achterkant. Het Purpuz logo heeft een gouden kleur, net als de ringband en het ophang haakje. De kleur goud heeft een chique uitstraling, tevens modern en van deze tijd. Het past daarentegen goed in ons interieur, deze bevat de kleuren zwart, wit en goud, in combinatie met hoogglans, mat zwart en houten details. Vooral bij het hout vind ik de combinatie van goud prachtig staan! De verjaardagskalender komt daarentegen wel in ons toilet hangen.

Purpuz verjaardagkalender Januari

Net als aan de buitenkant, zijn de bladzijden aan de binnenzijde gemaakt van stevig papier. Ik vind het fijn dat de bladzijden zo stevig zijn, zo gaat het niet snel kapot door het continu moeten omdraaien van de maanden. Per maand heeft de verjaardagskalender een bladzijde, waar per cijfer een naam kan worden geschreven. Zo is er genoeg plek voor meerdere namen of een gelegenheidsdag. In het midden staat een fijne quote. Achterop de Bladzijde staan per keer in het engels een aantal cadeau tips weergegeven.

Voorbeeld: Een kanten bh, een horlogebandje en een meditatie app. Of schrijf onderaan de bladzijde een eigen cadeau tip die je gemakkelijk kunt onthouden op de kalender.

Purpuz verjaardagkalender cadeau tips

Maak jij gebruik van een verjaardagskalender? 
liefs gea van glamview

*Dit artikel bevat gekregen artikelen

Advertenties

2 Replies to “Purpuz verjaardagskalender met meer dan 250 cadeau tips!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *