Sneakers dragen tijdens koude dagen? ja zeker! Het zou zonde zijn om al die mooie sneakers te bewaren als de zon weer eens gaat schijnen, bovendien lopen ze fijn! Met een aantal aanpassingen in je outfit, kan een sneaker juist fantastisch staan, ondanks de kou. Hier een aantal tips hoe jij sneakers kan stijlen in de koude periodes

Zo stijl jij sneakers tijdens koude dagen

Als echte kou kleum weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor warme kledingstukken gemaakt van dikke materialen zoals, spijkerstof, suède, fake fur, teddy, leer of gebreid van katoen of wol.

Jurken en rokken

Een fijn voorbeeld is de gebreide sweater dress, ik zie ze overal in de winkels hangen en moest hem zelf ook hebben in mijn garderobe. Een jurk gemaakt van katoen kan daarin tegen ook prima met een warmere kledingstuk zoals een vest. Mooie kleuren tijdens de herfst en winter zijn lichtgrijs, camel, donker groen of blauw, en beige.

Als je een echte bikkel bent kun je er voor kiezen om de jurk of rok te dragen met blote benen, zelf vindt ik dit ontzettend koud en kies liever voor een panty of legging. Iedereen kent de huidkleurige panty wel, je kunt hem vreselijk vinden of juist heel mooi. Zelf kies ik het liefs voor een zwarte panty. Voor een nette en classy look kun je kiezen voor een 10 tot 15 denier panty die net ff door schijnt om de outfit net iets meer te geven. Voor de echte koudere dagen is een thermo panty ontzettend handig!

Toch geen panty? Dan kan een legging ook een uitkomst zijn. Sneakers in combinatie met een jurk en leren jasje kan een stoere look geven, een jurk met een fluffy vest daarin tegen een sportieve of comfy look. Ken jij de spijkerjurk al? Hoe leuk is het om deze te combineren met een trui of shirt met een zwarte doorschijnende panty. Ook dit is een stoere look die prima kan met sneakers.

Sneakers dragen tijdens de koude dagen

Met een Broek

De meest standaard en veilige keuze is om je sneakers te dragen met een spijkerbroek. In combinatie met een simpele warme trui, een shirt of blouse kan het een prima outfit zijn voor over dag. Een comfy outfit zou kunnen zijn met een gebreide trui, van fluffy of teddy stof. Voor een zakkelijke look in combinatie met sneakers is het leuk om sneakers te combineren met een nette shirt of blouse en een blazer. Vooral de combinatie met een blazer ben ik zelf helemaal fan van! Ook alle kleuren en patronen passen bij spijkerstof, ontzettend handig!

Wil je iets anders dan een standaard spijkerbroek? Een gekleurde broek of een flared pants zijn ook ontzettend leuk om te dragen. De flared pants is tegenwoordig niet meer weg te denken! Ze zijn in alle kleuren, patronen en stoffen te vinden. Vaak van katoen stof en wijd uitlopende broekspijpen aan de onderkant. Bij dit model broek is het juist mooi om de outfit af te stijlen met sneakers, aangezien laarzen er niet bij passen. Door de kleuren en patronen van deze broek kun je verschillende kleuren sneakers er onder dragen zoals zwart, wit of een donkere kleur. Ga je voor comfortabel? Een joggingbroek kan altijd, vooral met een comfy fluffy of gebreide trui.

Ik draag graag sneakers!

Al jaren ben ik groot fan van het dragen van sneakers en draag ze daarom ook zeker tijdens de koude dagen. Als je ze goed combineert met warme kleding is het prima te doen, zelfs voor een kou kleum als ik. Als ik terug denk aan mijn eerste paar sneakers dan weet ik dat nog goed! Ze waren ontzettend hip tijdens mijn school periode, als je net als ik geboren bent in de jaren ’90, weet je precies welk merk ik bedoel. De K-swiss waren toen helemaal in, de sportschoen met aan de zijkant gekleurde strepen. Ze waren er in alle kleuren, ik had de witte sneakers met roze strepen weet ik nog goed.

Nu moet ik wel bekennen dat de smaak van mijn kledingstijl ontzettend is veranderd door de jaren heen, maar dat wil niet zeggen dat ik de sneaker heb verbannen. Tegenwoordig draag ik het liefst simpele witte of zwarte sneakers die overal mee te combineren zijn. Denk aan de Adidas Superstar of de Adidas Tubular, vooral de laatste staat hoog op mijn wishlist!

Sneakers dragen tijdens de koude dagen


De Adidas Tubular shadow heeft een nieuw design voor op straat en haalt daarvoor de inspiratie uit de iconische hardloopschoen van 1993. Als echte ’90 kind is het daarom de schoen die bij mij past. De schoenen zijn tweekleurig gebreid aan de bovenkant voor een moderne look. Door de moderne wikkelsluiting zitten te sneakers bijzonder comfortabel! De sneaker kent vele kleuren en patronen, voor ieder zijn smaak zit er daarom iets tussen.

Vooral een comfortabele schoen vindt ik zeer belangrijk. Ik zou de schoen naast mijn vrije tijd ook aantrekken tijdens mijn werk, aangezien ik een comfortabele schoen dan juist een uitkomst vindt door het vele lopen. Wel zou ik kiezen voor een simpele kleur zoals wit, zwart of grijs, zolang ze maar niet te opvallend zijn met een gekke kleur. De sneaker is dat met alle mogelijke outfits te combineren, daarnaast ook voor zakelijke doel einden. Dat vindt ik wel belangrijk voor het kiezen van een schoen. Het design vindt ik prachtig, simpel en niet te veel poes pas. Helemaal de schoen die bij mij past!


Draag jij graag sneakers? 

liefs gea van glamview
Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *