Hallo lieve lezer! Op Valentijnsdag kan een valentijnscadeau niet ontbreken! Het is de dag om jouw geliefde heerlijk in het zonnetje te zetten. Een geliefde kan je vriend of vriendin zijn, je man of vrouw, maar tegenwoordig is het helemaal trendy om je zus, moeder of gewoon een vriendin valentijnscadeaus te geven als teken van vriendschap. In dit artikel geef ik je een aantal leuke valentijns suggesties voor haar, die niet per se duur hoeven te zijn. Een aantal tips zijn voor de ‘echte geliefde’, maar sommige zijn geschikt voor iedereen. Lees je mee?

Hotelovernachting voor twee personen

Een hotelovernachting kan een duurdere optie zijn, maar dat hoeft niet perse. Ga op zoek naar hotel in een dorp of stad naar keuze en boek een kamer die je aanspreekt. Voor een goedkopere optie kun je kiezen voor een last minute, dit kan eventueel op een andere datum dan op Valentijnsdag, maar een last minute kamer keuze is ook een optie. Vaak zijn er speciale opties als Valentijnsarrangement, zoals rozenblaadjes op bed en/of een heerlijke fles champagne tegen betaling. Natuurlijk kun je deze optie zelf ook verzorgen en leg er een leuk geschreven kaartje bij.

Ketting als Valentijnscadeaus voor haar

Een heerlijke parfum

Hoewel een parfum persoonlijk kan zijn, is het een goede optie als valentijnscadeau om te geven. Vaak weet je welke geur de persoon in kwestie lekker vind en kan daar gemakkelijk op inspelen. Zelf houdt ik van zoete geuren, soms een vrouwelijke geur waar vanille of een fruitige geur in verwerkt. Je kunt je ook altijd laten adviseren door een medewerker of door je moeder of een goede vriendin.

valentijnscadeau sieraden My Jewellery

Sieraden voor haar

Iedere vrouw kun je blij maken met een leuk sieraad. Een sieraad als valentijnscadeau is een goede optie. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een sieraad die bij deze persoon past. Denk aan subtiele of opvallende sieraad, een persoonlijke sieraad en of ze houdt van een mooie oorbellen, een ketting of een armband. Vaak kun je zelfs kiezen voor sieraden sets, waarbij meerdere sieraden in een cadeauverpakking zitten die matchen met elkaar. Ik vind een sieradenset altijd een leuk cadeautje om te krijgen. Uit de Valentijnscadeau collectie heb ik zelf een prachtige opvallende ketting besteld. Het is een gouden ketting die bestaat uit verschillende vormen die elkaar afwisselen, zoals een hart en een ovaal. Ik ben blij met mijn nieuwe ketting en de kwaliteit is prachtig.

Kook of bak haar favoriete gerecht of snack

Hoewel het spreekwoord luidt: De liefde van de man gaat door zijn maag. Kan een vrouw ook ontzettend blij zijn met haar favoriete gerecht of snack. Het kan zelfs leuk zijn om op Valentijnsdag samen het betreffende gerecht te gaan koken of bakken. Zo heb je een valentijn activiteit geregeld en kun je samen romantisch tafelen om het resultaat te proeven. Maak bijvoorbeeld deze heerlijke vanille yoghurt taart met blauwe bessen als dessert!

Een lingerie set als valentijnscadeau

Waar je een vrouw blij mee kan maken en tevens jezelf, is een lingerie set. Net voor Valentijnsdag komen er leuke collecties in het assortiment bij verschillende winkels, die in het teken staan van de liefde. Vaak zie je de kleuren rood, roze en zwart voorbijkomen. Het is wel handig om de juiste maten te weten, anders kun je ook kiezen voor een tegoedbon. Kant doet het altijd goed en is enorm sexy. Het is de ultieme valentijnscadeau voor elk stelletje.

Wat vind jij de ideale valentijnscadeau voor haar ?
Liefs, Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *