Wakker worden met koffie is niet mijn ding. Een kop thee daarentegen kan niet ontbreken in de start van mijn dag. Zo heb ik een voorkeur voor groene thee, het liefst met een toevoeging van fruitsoorten. Maar ook ik vind het fijn om regelmatig een nieuwe theesoort uit te proberen. Een mooie gelegenheid om eens tastea thee te proberen. Ik heb twee soorten in huis, namelijk de tastea skintight en de tastea picture perfect. In dit artikel deel ik dan ook mijn bevindingen over de tastea thee.

Tastea thee

Er wordt gebruik gemaakt van pure en herkenbare ingrediënten en het past in een healthy lifestyle. Elke tastea thee variatie heeft zijn eigen naam, samenstelling, smaak en doel. Zelfs voor kinderen zijn er heerlijke theesoorten, met vrolijke namen.

Thee gericht op verschillende doelen en resultaten 

Een voorbeeld: De tastea thee detox, waarbij je een detox kuur ondergaat, zowel in de morgen en avond. De skintight thee is een mooie toevoeging bij het afval-avontuur. Deze thee zorgt er voor dat overtollig eten verleden tijd kan worden en minder trek krijgt in lekkernijen. De tastea thee skintight is één van de thee variaties die ik in huis heb gehaald, deze wil ik graag met jullie delen.

Tastea thee blends skintight en picture perfect

tastea thee skintight

De tastea thee skintight is een kruidige zwarte thee met een rokerige smaak van Pu erh. Een variatie met een licht pittige tonen van kruidnagel en kardemom. Ik moest in het begin wennen aan de geur en de smaak van de thee. De reden is de sterke geur en de pittige smaak. Na de thee een aantal keer gedronken te hebben, is de smaak prima te doen. Je kunt de smaak frisser maken door citroen of munt toe te voegen. Ik vind de thee in combinatie met citroen heerlijk, een echte aanrader. Ik ben benieuwd of ik centimeters ga verliezen met deze thee. Dit is natuurlijk pas te zien na langer gebruik van de thee.

De thee is glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, vegan en GMO-vrij.

Ingrediënten

Pu erh, gember, zwarte thee Lapsang Souchong, stukjes kaneel, sinaasappelschil, citroenschil, rozenblaadjes, kruidnagel en kardemom.

Tastea thee blends en thermobeker

tastea thee Picture Perfect

Picture Perfect is een heerlijke beautythee, die de groei van gezonde en sterke haren en nagels kan bevorderen, huidontstekingen kan verminderen en de aanmaak van collageen kan stimuleren. Het is een groene thee, gemaakt van natuurlijke theekruiden. Hierdoor past het prima in een healthy lifestyle. Aan de thee zijn een vleugje citroen, stukjes framboos en bamboebladeren aan toegevoegd, deze zorgen voor de lichte zoete en zachte smaak.

Groene thee is één van mijn favoriete theesoorten, bovendien een toevoeging van fruit is in mijn ogen perfect! Ik ben zelf geen liefhebber van een sterk getrokken thee. Neem de thee die oudere mensen wel eens maken, en ontzettend sterk is van smaak. Als je de thee op wil drinken, je tanden en mond bij elkaar trekt van de sterke smaak. Een zachte thee daarentegen en maakt mijn dag geheel goed.

Ingrediënten

Groene thee China Sencha, groene thee China Jasmine, citroengras, natuurlijk smaakversterker, framboos, jasmijnblaadjes, China Jasmine Dragon Pearls, passiebloemkruid en bamboebladeren.

Tastea thee bevat pure ingrediënten & past in een healthy lifestyle. Handige Tastea thee on the go thermofles

Zo maak je de tastea thee klaar

– Verwarm 200 ML water
– Voeg 2,5 gram thee blend toe aan de tastea thermobeker
– Voeg hierbij de 200 ML aan heet water toe (75°C).
– Laat de thee 2 – 3 minuten intrekken
– Als je de thee blend in het water houdt, gebruik dan altijd het zeefje.
Op deze manier krijg je de theekruiden niet in je mond tijdens het drinken.
Laat de thee goed afkoelen voordat je de dop op de tastea fles draait!

Verkrijgbaarheid tastea thee

De tastea thee blends hebben een inhoud van 125 gram
Verkrijgbaar op de website van tastea p/s €27,95
De tastea theebeker Nyx €19,95

Mijn ervaring met de tastea thee

Ben jij net zo enthousiast als mij over de tastea thee blends? Ik raad de tastea thee blends aan, omdat ze alleen maar pure ingrediënten bevatten, een heerlijke smaak hebben, en een breed assortiment voor jong en oud. Bovendien zijn de theebekers handig om mee te nemen onderweg naar het werk, school of andere afspraken. Mijn favoriet is de Picture Perfect, een groene thee, met een fruitige en zachte smaak.

 

Drink jij vaak thee?
liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking

8 Replies to “Tastea thee blends, de lekkerste thee doe je moet proberen!”

  1. Ik ben net andersom meer een koffie dan een theedrinker. Maar s'middags drink ik graag een mok. Goed om te weten dus.

  2. Ik ken het niet, nooit gezien ook. Ik vind de verpakking meer op zo'n chique beauty product lijken haha of zeg ik nu iets geks?!

  3. Ik bel dol op thee en probeer graag nieuwe smaken uit. Door corona wandel ik meer dan normaal dus het is erg handig dat het ook mee kan.

  4. Ik ben een echte theeluit en drink vooral verschillinde losse theetjes maar dat zijn wel meestal rooibos varianten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *