Hallo lieve lezer! In Juni had ik een mini blog event in mijn mooie stad Groningen. Ontzettend leuk om een blog event dichtbij huis te hebben. Met een kleine groep bloggers die net als ik, uit het noorden kwamen. Wij hebben elkaar leren kennen bij schoonheidssalon BeautyPoint in Groningen. Het blog event was georganiseerd door Claudia van Beautytag en eigenaresse Ellen van Beautysalon BeautyPoint. Op het event mochten wij o.a. genieten van een heerlijk vitamine C behandeling en een IPL oksel behandeling. Ik neem je mee in deze mooie dag. Lees je gezellig mee?

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningenBlogger event by beautysalon BeautyPoint 

Bij binnenkomst ontmoete ik al snel de andere bloggers uit het noorden van Nederland. Net als de mooie verzorgde uitstraling van beautysalon BeautyPoint, gaf het een prettige en vooral gezellige sfeer. Met veel ballonnen, heerlijke macarons en een welkoms drankjes. Wij kregen een korte introductie over de beautysalon en de producten waar dagelijks mee worden gewerkt. Natuurlijk hebben wij elkaar als bloggers ook goed leren kennen. Zo kwam ik er uit eindelijk achter dat aantal meiden volgers/bezoekers zijn van mij. Leuk om de persoon achter het account nu persoonlijk te spreken.

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

Beautysalon Beautypoint

Na de gezellige gesprekken en de korte introductie over de beautysalon, mochten we elk mee met een van de medewerkers. De behandel kamer zag er ontzettend mooi uit, met een fijne rustige sfeer. Ik nam plaats in de behandel stoel, kreeg een deken om en werd gekanteld waarna de behandeling begon met de gezichtsbehandeling. Met elke product die werd gebruikt kreeg ik een duidelijke uitleg over o.a. de werking van het product, waar voor het wordt gebruikt etc.

De vitamine C behandeling

Het was voor mij een poos geleden, dat ik een gezichtsbehandeling heb gehad bij een beautysalon. Daarom was het voor mij extra genieten. De vitamine C behandeling duurde 45 minuten. Mijn huid werd gereinigd, kreeg een peeling, een masker en een heerlijke crème. De producten die worden gebruikt, zijn van het merk Image Skincare. Deze producten bevatten vitamine c en zorgen ervoor de de huid extra wordt gehydrateerd. Net als het masker, die een goede hydratatie boost geeft.

Tijdens het inwerken van het masker kreeg ik een heerlijke rustgevende nek, hals en schoudermassage. Bij één kant van mijn neck, zatten de spieren goed vast. Ze heeft het uiteindelijk goed los gekregen, na afloop voelde het aangenamer. Na het masker kreeg ik een heerlijke dagcrème op met SPF 50. Het is belangrijk om elke dag een dagcrème met SPF te smeren tegen de zon en om veroudering van de huid tegen te gaan. Tijdens de behandeling heb ik leuke gesprekken gevoerd met één van de medewerksters van de beautysalon. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen  Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

IPL behandeling

Na de vitamine C gezichtsbehandeling, mochten wij een proefbehandeling ondergaan van IPL ontharen van de oksels. Deze methode werkt met lichttherapie. Ik vond het wel spannend om als eerste in de behandel stoel te gaan zitten, maar het viel ontzettend mee achteraf. IPL kan op verschillende lichtsterkers gebruikt worden, zodat de opperhuid minder heeft te verduren. Het is een veilige manier van ontharen.  Af en toe voelde ik een paar klikjes van de lichttherapie. Het is te vergelijken met een elastiekje die tegen je aan worden getikt. Je voelt het even, daarna trekt het al weg. Per behandeling gaat z’n 10% van de haren weg. Om een goed resultaat te behalen dien je rond de 10 behandelingen nodig te hebben. Dit is natuurlijk afhankelijk van welk gebied je de IPL behandeling laat doen.

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen
Na afloop hebben wij nog genoten van heerlijke hapjes en drankjes. De gezichtsbehandeling en de IPL behandeling hebben mij zeer goed gedaan. Ik zou oprecht vaker naar een beautysalon moeten om heerlijk te ontspannen, daarnaast mijn huid een goede boost te geven. Het resultaat van de gezichtsbehandeling was een mooie zachte huid met een prachtige glow. Door de massage voelde ik mij een stuk fijner, lekker los en heerlijk ontspannen.
Zou jij ook een heerlijke gezichtsbehandeling willen proberen of een hele andere behandeling bij beautysalon BeautyPoint in Groningen? Bezoek eens de website, daarnaast hebben ze een fijne webshop.  Zo hebben ze meerdere merken en producten in de webshop, maar je vindt de producten die gebruikt zijn bij mijn gezichtsbehandeling ook erop terug.
 

Ga jij regelmatig naar en beautysalon?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen bij een event.

Advertenties

17 Replies to “Vitamine C gezichtsbehandeling bij beautysalon BeautyPoint”

 1. Klinkt erg goed! De enige gezichtsbehandelingen die ik doe is voor mijn acné, misschien is een vitamine c behandeling ook weleens leuk om te proberen!
  Liefs,
  Elles

  1. Ja het wordt echt goed verzorgd. Ik heb eventueel een kortingscode in mijn artikel staan voor 10% korting op een behandeling.

 2. Heerlijk, zo'n behandeling als verwen momentje. IPL ben ik ook aan het doen, dat verschil merk je inderdaad heel snel!

 3. Het ziet er heerlijk uit! Door alleen al je blog te lezen krijg ik heel veel zin om zelf weer een gezichtsbehandeling te ondergaan. Helaas is Groningen iets te ver weg voor mij, anders had ik je kortingscode zeker gebruikt om langs te gaan 🙂

  1. Leuk dat mijn blog jou zo aanspreekt! Misschien is er een beautysalon in de buurt waar je ook z'n behandeling kan doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *