Met de dag worden we ouder en dat geldt natuurlijk ook voor onze huid. Het is belangrijk om onze huid goed te blijven verzorgen. Nu ik 30+ ben betekend dat ook dat er voortekenen van huidverouderingen beginnen te ontstaan zoals rimpels. Naast de reinigingsproducten en een voedende crème, gebruik ik sinds kort ook de Nivea Q10 Anti-age Multi-Action Verwennende Olie. Extra hydratatie is nooit verkeerd en vooral tijdens de koude dagen een grote must-have! Hieronder vertel ik jou er meer over. Lees je mee?

Goede verzorgingsproducten gebruiken is altijd een must, maar vooral tijdens de koude dagen moet ik er extra opletten. Tijdens de koude dagen ontstaan er rondom mijn T-zone losse velletjes. Een teken voor mij dat mijn huid goede hydratatie nodig heeft.

Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie flacon leunend op doosje op kleed

Nivea Q10 Anti-age Multi-Action Verwennende Olie zorgt voor de juist hydratatie!

Ik gebruik nu de Nivea Q10 Anti-age Multi-Action Verwennende Olie, dat een combinatie bevat van Q10 van natuurlijke oorsprong en BIO Arganolie. Een formule die totaal niet vet is, maar juist heerlijk aan voelt op de huid en geen laagje achterlaat. Ik kan me er zelf aan storen als producten z’n laagje achterlaten, dus ben blij dat dit product het niet doet. Het is dan ook speciaal ontwikkeld om dagelijks te gebruiken voor een droge tot zeer droge huid. Je kunt de Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie ook gebruiken in combinatie met een voedende dagcrème.

De Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie is ontwikkeld voor het verminderen van rimpels en zorgt ervoor dat de huid wordt gelift. De huid wordt daarom veerkrachtiger en stralender en zorgt voor de juiste hydratatie en wordt diep gevoed.

Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie flacon op kleed

Juist doseren door de druppel pipet

De Nivea verwennende olie komt in een wit met gouden verpakking, met het bekende logo van Nivea erop. De verpakking (flacon) bevat een druppel pipet, waarmee je de juiste hoeveelheid makkelijk kunt doseren. Ik vind deze verpakkingen prettig in gebruik, zo voorkom je product verspilling.

Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie druppel pipet

Lees ook -> Sanzi Beauty Vegan Anti-Aging producten

Zorg dat je huid goed is gereinigd en breng daarna 3 a 4 druppels aan. De olie kun je gemakkelijk in masseren, waarna de huid heerlijk soepel aanvoelt. Zoals Nivea belooft blijft er inderdaad geen vette laag achter en daar ben ik ontzettend blij mee. Z’n vette laag voelt altijd zo vies vindt ik. De olie trekt goed in de huid en merk duidelijk op, dat de olie mijn huid een goede hydratatie geeft. Precies wat ik nodig heb op het moment. Ook de dag na het gebruik is mijn huid nog heerlijk zacht.

Ik gebruik zelf het liefst de verwennende olie van Nivea graag in combinatie met mijn dagcrème. Door het samen te voegen kun je het gemakkelijk in één keer aanbrengen wat ik zelf heel handig vindt. Maar iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en dat is prima! De geur van de olie is totaal anders dan dat je verwacht van Nivea. Ken je het wel bekende Nivea geurtje? Dat is bij deze olie niet terug te vinden, maar de geur is prima te doen. Ik merk dat mijn huid beter eruit ziet sinds ik dit product gebruik.

De olie doet precies zijn werk zoals ik had verwacht. Als het gaat om de rimpels en de lifting, merk ik wel dat mijn huid iets strakker er van wordt. Verwacht nooit wonderen van anti-age producten. Dat bestaat niet, maar een kleine verschil kan het zeker maken.

Gebruik jij wel eens een huidolie?

 

* Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

10 Replies to “Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie”

  1. Huidolie gebruik ik wel na het badderen, van deze Q serie heb ik geen huidolie maar wel gezichtscrème

  2. Ik denk soms wel eens, ik ga 1 helft wel insmeren en de andere helft niet, kijken of het ook echt werkt maar ik durf t niet…. stel dat het wel werkt… loop je met een oneven gezicht rond hihihi

  3. Nee nooit, ik gebruik sowieso geen producten voor mijn huid maar ik ben 40+ en zou er toch aan moeten beginnen nu. Deze olie klinkt erg interessant!

  4. Ik heb verschillende soorten oliën staan. Eerst laat ik de olie intrekken om daarna mijn dag of nachtcrème te gebruiken.
    Deze van Nivea heb ik nog niet getest.

  5. Dit klinkt echt als een fijn product. Ben benieuwd of die voor mij ook goed werkt. Ben nog steeds opzoek naar een goed anti-aging product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *