De perfecte bruiloft sieraden voor mijn huwelijk.

Nog een maand te gaan, tot de grote dag daar is. De dag waarbij wij elkaar het ‘Ja” woord mogen geven. Hoe dichter het moment nadert, hoe meer de gezonde kriebels omhoog komen. Op mijn verjaardag in begin april kreeg ik een prachtig cadeau van mijn ouders, een cadeau speciaal voor bij mijn trouwjurk. Mijn moeder had het zelf uitgezocht bij de Lucardi Juwelier . Een prachtig symbool, een zelf samengestelde sieraden set. De perfecte bruiloft sieraden voor mijn huwelijk.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Een mooie ring met een diamand van Lucardi

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

Mijn bruiloft sieraden zijn een cadeau van mijn ouders

Het was een verassing voor mij, bovendien had zij niet aangegeven dat ze hier naar opzoek was. Het voelde dan ook heel speciaal om het cadeau doosje te openen. Een doosje met een grote witte strik er om heen. Bij het openen zag ik een prachtig bij passende sieraden set. Een ring met een grote diamand en oorbellen met steentjes. De sieraden komen van Lucardi en zijn van echt zilver.

Ring met diamand

De ring is opvallend door de grote diamant boven op de ring. Een goede keus, aangezien ik altijd al heb gehouden van opvallend sieraad met veel bling. Voor een speciale dag als deze, is het een perfecte aanblik aan mijn vinger.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Mooie diamanten oorstekers van Lucardi

Oorbellen

De oorbellen kan ik omschrijven als een vorm van een bloem. In het midden van de oorbel bevat het allemaal kleine steentjes. Het zijn oorstekers die gemakkelijk in het oor zijn te bevestigen. Ze zullen ook perfect passen bij het trouw kapsel die ik heb gekozen. Ik ben mijn ouders dan ook ontzettend dankbaar voor het cadeau, een fijne hereniging zullen deze sieraden dan ook geven in de toekomst.

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft. Een mooie oorsteker van Lucardi

Welke Bruiloft sieraden zou jij dragen?
liefs gea van glamview

Advertenties

You May Also Like

20 Comments

 1. Anne | Healthyfoodlove

  Prachtige sieraden en wat een mooie verassing zeg! Ik had ook sieraden van lucardi, drie kleine armbandjes en hele simpele oorbellen, echt super mooi!

  1. Glamview

   Bedankt! Ja lucardi heeft altijd ontzettend leuke sieraden 🙂

 2. Laura

  Die oorbellen zijn mooi zeg!

 3. MissPrettiness

  Spannend… het grote moment is bijna daar! En die oorbellen zijn echt te mooi!

  1. Glamview

   Bedankt! Ja het is onwijs spannend, zn dag is natuurlijk heel speciaal.

 4. Jessica J.

  Wauw, wat een bling! Gaat vast prachtig staan bij je jurk. Ik ben zo benieuwd naar de foto's!

  1. Glamview

   Mooi hè die bling! Ik zal zeker een artikel wijden aan mijn bruiloft 🙂

 5. Manon

  Wat een prachtige sieraden

  1. Glamview

   Bedankt Manon!

 6. kimmetjekims

  Oooh zo mooi gea! Het glimt allemaal zo mooi!!

  1. Glamview

   Bedankt kim! Ik houd zo van glimmende sieraden 😜

 7. Rebecca

  Een erg late reactie maar wauw! Wat heb je een prachtige sieraden. Ik vind deze vooral leuk omdat ze erg subtiel zijn maar toch erg mooi glimmen. Love it!

  1. Glamview

   Bedankt rebecca! Ik houd zelf ook ontzettend van subtiele sieraden op het moment. Ze kunnen een outfit ook heel net maken en toch opvallend door de bling.

 8. Dascha

  Wauw, echt prachtig!!! Echt heel mooi.

  Love,
  Dascha

 9. Natascha

  Ja, super mooi! Dit is helemaal mijn stijl ook. Subtiel, chique en classy, mooi hoor.

  1. Glamview

   Bedankt! Leuk omschrijven! zo waar haha <3

 10. Jana

  Heel mooie sieraden voor een heel mooie dag! Knap!

Leave a Reply